چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
اسم کاربریم رو دوبار بخون 💓💓هیچ وقت کلمه مبارک الله از پرچم ایران پاک نخواهد شد🇮🇷 تا حالا شده هبچ کس صداتو نشنوه؟ تا حالا شده گریه کنی و مسخرت کنن؟ اگه تو این وضعی با امام حسین حرف بزن بیشتر از هرکسی میدونه تنها شدن یعنی چی ....
عزیزم یکم درباره ش توضیح میدی؟چیکارا میکنه و درد داشت یا نه؟موندگاریش چقدره؟هزینه ش چقدر بود؟خوش فرم ...
درد نداره چون بی حسی انجام میدن و بستگی به تحمل درد خودتم داره و بنظرم برای بینی های کوچیک که یکم قوز دارن یا افتادگی جزئی دارن بنظرم عالیه و افتادگی هم کاملا رفع میکنه موندگاریش بین 6 الی 12 ماه ع ولی بستگی به مارک فیلرت هم داره چون برا من الان دو سال کامل مونده و هنوز هم جذب نشده الان از قیمتش خبر ندارم ولی من حدود نیم سی سی بینی و یه سی سی لب شد 1200 و حتما هم پیشه متخصص انجام بدید چونکه بینی حساسه و مویرگ زیاد داره کار هر آدمی نیست حتما با تحقیق در باره کلینیک جلو برید چون هیچی ارزشمند تر از سلامتی انسان نیست و نیکروز بینی خطرناکه