اینکه عین یه احمق فقط صاف از خونه میرفتم دانشگاه و تا کلاس تموم میشد برمیگشتم. هیچ کلاسی نرفتم که دو ...
انگار من اینو نوشتم🥲منم همینم
عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کجخلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر میکنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه میداشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را میآلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی خیلی درس خوندم و شاگرد اول شدم هم کارشناسی هم فوق لیسانَس اونم دانشگاه دولتی درجه یک. هر جا رزومه میبردم میگفتن نیرو داریم بعد میفهمیدم اون نیرو فامیلشونه با ارشد یا لیسانس داره درس میده دو سال اینجوری بودم خانوادم مسخرم میکردن و باعت شد افسردگی بگیرم از دکتری تخصصی phd سال سوم انصراف دادم. الانم ناراحتم هنوز که چرا اینقدر پارتی باز شد امثال من بی سهمیه بی امتیاز فقط با تلاش زیاد به این مراحل رسیدیم که اخرش چوب پارتی بازی رو خوردم. بدیش اینه رزومه اپلای کردم اونم پدرم نذاشت و رضایت نداد برم. زمان من شرط رضایت پدر برای خروج از کشور لازم بود. پشیمونم اینهمه درس خوندم. اخرشم استخدام اموزش پرورش شدم دبیری. برای من که معدلام 19-20 واقعا زور اوره. و رتبه هام 3 و 2 رقمی. از خودم متنفرم. دارم موسیقی یاد میگیرم الان دعا کنید بتونم موزیسین بشم.
رشتتون چی بود عزیزم؟خب الان اپلای کنین که دیگه رضایت پدر نمیخواد
رشتم فیزیک گرایش نظریه میدانهای کوانتومی. عزیزم الان 39 سالمه، و تازه gap تحصیلی افتاده باید دوباره ارشد بگیرم که این شکاف جبران شه. باز دوباره اپلای و... شرایطش سخت تر شده خیلی جاها شرط سنی دارن. اصلا خیلیوازاحتم دیگه میخوام موزیسین بشم برم دنبال موسیقی. از رشته اولم خیلی ناامیدی گرفتم. چون خیلی تلاش کردم فکر کن چهار سال دبیرستان من همش مبخوندم شاگرد اول بودم. چهار سال لیسانس سه سال ارشد سه سال دکتری. 14 سال خیلی تلاش کردم همش خراب شد. دیگه حوصله ندارم.
رشتتون چی بود عزیزم؟خب الان اپلای کنین که دیگه رضایت پدر نمیخواد
الان اگر بخوام برم ترجیح میدم به عنوان موزیسین برم. دوست دارم نوازنده گیتار الکتریک بشم. کلا فیلد قبلیم کاملا ناامیدم کرد از زندگی و تلاش. میخام یه ادم دیگه بشم. از شغلمم بدم میاد دبیر فیزیک و... واقعا من خیلی ببشتر از این شغل لیاقت داشتم و تلاش کردم. حیف رتبه های کنکورم. بخاطر علاقه به فیزیک هدر شد. همشم تو خونه دعوام میکنن حتی الان میگن تو چرا با اون درسهات پزشک نشدی. تو که رتبت فلان بود و... دکتری رتبم 31 شد خوشحال رفتم خونه یهو دعوام کردن. گغتن تو با این رتبه هات تا الان خب چرا پزشکی نزدی که الان تخصصت قبول شی. کلا اینقدر خورد تو ذوقم که بدم اومد از رشتم به زور سه سال خوندم یه روز دیگه تصمیم گرفتم نرم دانشگاه. تمام.