2777
2789

سریع با یکی دوست نشو اول خوب بشناسشون

اگه کراش میزنی به هیچ کس و حتی دوستات نگو مگه اینکه خیلی بشناسیشون مورد داشتیم رفتن لو دادن به پسره 

خلاصه که تو دانشگاه هیچ خبر خاصی نیست فک نکن بیای دانشگاه وارد رابطه میشیو خاطرخواه برات ریخته ما همچین طرز تفکری داشتیم خیلی سم بودیم😂

دیگه پیک می نباشین رفتارای عجیب غریب جلوی جنس مخالفو اینا شاید خودتون نفهمین ولی بقیه خر نیستن و بعد دیگه وجهه خودتون خراب میشه

سال اولم خوب در بخونید چون سال اول هرکاری کردی بقیه سالام میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیاده حرکتام😂😂ولی خب این نکته رو بگم ک استاد با استاد فرق میکنه و چطور متوجه بشیم کدوم استاد ...

شرط میبندم سگ ترینش میرسه به من💔

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..
سریع با یکی دوست نشو اول خوب بشناسشوناگه کراش میزنی به هیچ کس و حتی دوستات نگو مگه اینکه خیلی بشناسی ...

والا من تنها هدفی که از دانشگاه ندارم رابطه هست

یاد آرایشای غلیظم افتادم انگار میرفتم عروسی😂😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

نه برو همه اون گروها و کانالا عضو شو سال بالاییا و ... همه هستن بپرس ازشون

از کجا لینک گروه و کانالا پیدا کنیم؟

تو تلگرام هستن یا برنامه ایرانی؟

پس پشیمونی نیست😂اونجا همه خوشگل و خوشتین هستن من میترسممم یهو برم تو کلاس یه مشت دختر و پسر بهم زل ...

ببین این فکرای مزخرفو از ذهنت بریز بیرون. هیچ کی به خاطر این چیزا بهت زل نمیزنه، اعتماد به نفستو ببر بالا وگرنه بعد بدجور پیشمون میشی که البته دیگه اون زمان پشیمونی سودیم نداره.

بهترین دوران زندگیت همین دهه سوم یعنی ۲۰ تا ۳۰ هست، شاد باش و از داشته هات لذت ببر. 

البته میدونم این حرفا تو مخت نمیره🤣چون خودمم وقتی کم سن تر بودم فک میکردم این حرفا دری وری و چرتن، ولی خودت چند سال دیگه بهش میرسی. 

توی تلگرام کتاب صوتی قدرت من هستم رو سرچ کن، فصل اولشو گوش بده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

والا من تنها هدفی که از دانشگاه ندارم رابطه هست

انشاالله که همین طور بمونی اما چون یه عمر دختر پسرو جدا کردن بعد زرتی انداختنشون باهم تو توی اون جو قرار میگیری چه بخوای چه نه

و ناخودآگاه هی فکرت میره سمت این چیزا که چرا مثل اینا من وارد رابطه نیستم چرا مثل بقیه با پسرای هم کلاسیم صمیمی نیستم البته سال اول شاید اینجوری باشی برای منو دورو بریام که این‌جوری بود