2777
2789
عنوان

اخر عاقبت اکساتون چی شد

522 بازدید | 30 پست

خصوصا اونایی ک بد کردن

اخ دوس دارم به چشم ببینم کارما بزنه وسط کمرش

سه سال بامن بازی کرد اخر گفت من تو فامیل امام زادم

فقط خدا میدونه چ کثافتی بود فقط خدا

پیش خانوادش جانماز اب میکشید

ولی خدا میدونه باهام چیکار کرد

هر شب واگذارش میکنم به خدا و اماما جیگرم و سوزوند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد نکرد فقط سرد شده بود الانم فقط صبح بخیر میگه خیلی رسمی آخه استادمه نمیشه بلاکش کنم کارای درسی دارم

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

به منم بد کرد.خیلی بدکلا مسیر زندگیم عوض شد.

تصادف کرد و فوت کرد.۲۳ سالش بود😔

ولی هیچ وقت فکر نکردم که کارما باشه.هیچ وقت.

چون خودم عقل داشتم ولی با قلبم رفتم جلو و اشتباه خودم بود.

خدا روحشو بیامرزه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

به منم میگفت همه کارایی ک باهات کردم به چشم زن ایندم بود ببخش🙂همینقدر راحت بود براش گفت ببخش

تاوانشو میده مطمعن باش من همیشه میگم خدایی که اونو ببخشه خدای من نیس

ازدواج کرد

دوتا بچه داره

پدرش مُرد،کلی ارث بهش رسیده داره لذت دنیارو میبره😀

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

راحت ازدواج کرد،زنش آخرای بارداریش بود. منم اون موقع فهمیدم ازدواج کرده...خیلی نفرینش کردم

با خط ناشناس پیام داد که چند شبه کابوس میبینم و تو توش هستی میبینم داری زنمو خفه میکنی و از این چیزا.توعکس سونوگرافیم که گرفتیم بند ناف بچم دور گردنش پیچیده بوده و خلاصه

منم اصلا حالم بهم ریخت گفتم تاوان کارای باباشو نباید اون بچه پس بده.حتی توبه کردم

مثل اینکه دقیقا نمیدونم یک یا دو روز بعد پیامش بچش صحیح و سالم به دنیا اومد

انقدرمم خوشگله که خدا میدونه(:

هیچی لعنتی چند سال منو نشوند پا خودش آخرش هم گفت شرایط ازدواج ندارم منم گذاشتم رفتم

حالا بعد دوسال برگشته بود میگفت حلالم کن من حروم زاده نبودم و باهات بازی نکردم گفتم من سپردم به خدا خودش بعدا قضاوت کنه نمیخوام دیگه هیچوقت پیام و زنگتو ببینم خیلی وقته حذفت کردم تاپیکش هم زدم اتفاقا که دیوونم کرد بس که زنگ و پیام زد چندین ماه

2790
2778
2791
2779
2792