2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب دوستم اعتماد کردم همه چیزمو‌مسگفتم بهش نشست زیر ابمو پیش دوست پسرم ک الان شوهرمه زد رابطمون خراب کنه ولی نتونست

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اول یادم نیار جلوی کراشم کفش پاشنه بلند و غمزه و...‌‌البته سال ۸۹

اشکالی نداره با کفش پاشنه بلند بریم دانشگاه؟😅😂😂

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

اینکه عین یه احمق فقط صاف از خونه میرفتم دانشگاه و تا کلاس تموم میشد برمیگشتم. هیچ کلاسی نرفتم که دوتا مدرک بگیرم

البته پولیم نداشتم که کلاس خاصی برم یا با دوستام بعد از کلاسا بریم بگردیم.

بیخودی خجالتی بودم و به همکلاسیای پسر حتی سلامم نمیکردم. برا کنفرانس و...کلی خودمو اذیت میکردم و به خاطر اعتماد به نفس پایین فعال نبودم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هیچی اصلا یادم نیست ترم چندم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
اینکه عین یه احمق فقط صاف از خونه میرفتم دانشگاه و تا کلاس تموم میشد برمیگشتم. هیچ کلاسی نرفتم که دو ...

پس پشیمونی نیست😂

اونجا همه خوشگل و خوشتین هستن من میترسممم یهو برم تو کلاس یه مشت دختر و پسر بهم زل بزنن😑

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

خیلی زیاده حرکتام😂😂

ولی خب این نکته رو بگم ک استاد با استاد فرق میکنه 

و چطور متوجه بشیم کدوم استاد خوبه؟ میرید گروه چت دانشگاهتون یا ی سری کانالام هست نظر سنجی میذارن بچه ها 

هیچی مث اون گپا راهنمای انتخاب استاد نیس😂😂