2777
2789
عنوان

ازدواج

127 بازدید | 18 پست

با خواستگار خوبی که خیلی به دل تون نباشه، ازدواج میکنید؟ بدتون نیاد، خوشتون نیاد، حس جنسی م نداشته باشید...، سن تون هم نزدیک 30، با این شرایط ازدواج میکنید، 

خصوصا اگه آدم احساسی باشه، چجوری از اون حس به دل نشستن و تمایل و علاقه بگذره؟ 

تصمیم منطقی بهتره ولی خب ته دل آدم انگار باز راضی نمیشه و ی حسرتی میمونه... 

اینکه اگه آدم خوبی باشه بعدها علاقه ایجاد میشه، درسته؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم منم همینجوری بودم منتهابایه شرایط دیگه ومجبوربودم یجورایی ب انتخاب چهره اش ب دلم ننشست و

بعدازچهارسال هنوزازچهره ورنگ پوست و...همسرم راضی نیستم و گاهی توذهنم میگم کاش شرایط جوردیگه ای رقم میخورد 

ولی ازنظراخلاقی ادم سالم وپرکارو موفقیه و/ابراز علاقه بلدنبست یاحالابرای من رونمیکنه نیمدونم 

اگربهم ابراز علاقه میکرد شاید این چیزایی که ازش بدم میاد درست میشد 

اگر ادمیه ک میتونه علاقشو ب زبون بیاره خوبه انتخابش کن

نمیدونم منم همینجوری بودم منتهابایه شرایط دیگه ومجبوربودم یجورایی ب انتخاب چهره اش ب دلم ننشست وبعدا ...

چهره ش خوبه، بد نیس، منم بدم نیومده... 

ولی در کل اونجوری که بگم خیلی به دلمه و ذوق دارم و جور بشیم باهم، اینا نبوده! 

ابراز میتونه کنه و کرده قبلا م 

بستگي به نياز خودت ودل خودت و روحيت داره 

مثلا من خودم از يه سني تصميم به ازدواج داشتم و اگه كسي پيشنهاد ازدواج ميداد و  ميديدم ادم خوبي است رد نميكردم ، و با كسي كه شرايط و قصد ازدواج نداشت همكلام نميشدم كه وقتم هدر بره و با احساساتم بازي شه، 

مشاور ازدواج هم ميرفتم 

به هر حال كاملا به نظر و عقيده ي خودتون بستگي داره 

تا با كسي اشنا نشي متوجه نميشي ميتوني دوسش داشته باشي و باهاش زندگي مشترك تشكيل بدي يا نه. 

اگر مورد خوبیه بیشتر معاشرت کن سریع تصمیم نگیر.

مورد خوبیه، آدمای خوبی ن خودش و خانواده ش، البته شرایط مالی ش معمولیِ کاملا و خوب نیس زیاد... . یا مثلا یکم ضعیفِ و لوس،کم حرف، اینجور چیزا یکم مشکل داره، وگرنه خوب بودنش، خوب و صاف و ساده س، از این لحاظ نگرانی ندارم خیلی 

اگه كسي رو دوست داري و بهش فك ميكني كه باعث دو دليت است ، خب ردش كن بره ، چون فايده نداره از حرفات ا ...

کسی رو دوس ندارم، کس دیگه م در حد خواستگار هس... . 

با توجه به شرایط م خب به نظرم بدنیس و مناسبه و میخوام قبول کنم این تصمیم از لحاظ منطقیِ 

ولی خب دختر احساسی م هستم که دوس داشتم عشق و علاقه م تجربه کنم و گذاشته بودم برا ازدواج... ،دوس داشتم با به دل نشستن و دل راضی و ذوق باشه، ولی خب همه چی م باهم نمیشه و اینکه همه شرایط اوکی باشه یا طرف همه چیز تموم این امکانش خیلی کمه... 

قطعا یه دلیلی داره که به دلت ننشسته

ی سری ریز رفتارها و اینکه اونی که میخوام و تو ذهنمه نیس،شبیه خودمه تاحدودی ،منم ضعیف م و ی سری اخلاقا خودم که دوس ندارم داره و... ، خب من نمیخواستم طرف مقابل م دیگه اینجور باشه حداقل، شاید م توقع م بالا و بی جاست