2777
2789
عنوان

ازدواج

127 بازدید | 18 پست

با خواستگار خوبی که خیلی به دل تون نباشه، ازدواج میکنید؟ بدتون نیاد، خوشتون نیاد، حس جنسی م نداشته باشید...، سن تون هم نزدیک 30، با این شرایط ازدواج میکنید، 

خصوصا اگه آدم احساسی باشه، چجوری از اون حس به دل نشستن و تمایل و علاقه بگذره؟ 

تصمیم منطقی بهتره ولی خب ته دل آدم انگار باز راضی نمیشه و ی حسرتی میمونه... 

اینکه اگه آدم خوبی باشه بعدها علاقه ایجاد میشه، درسته؟ 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نمیدونم منم همینجوری بودم منتهابایه شرایط دیگه ومجبوربودم یجورایی ب انتخاب چهره اش ب دلم ننشست و

بعدازچهارسال هنوزازچهره ورنگ پوست و...همسرم راضی نیستم و گاهی توذهنم میگم کاش شرایط جوردیگه ای رقم میخورد 

ولی ازنظراخلاقی ادم سالم وپرکارو موفقیه و/ابراز علاقه بلدنبست یاحالابرای من رونمیکنه نیمدونم 

اگربهم ابراز علاقه میکرد شاید این چیزایی که ازش بدم میاد درست میشد 

اگر ادمیه ک میتونه علاقشو ب زبون بیاره خوبه انتخابش کن

نمیدونم منم همینجوری بودم منتهابایه شرایط دیگه ومجبوربودم یجورایی ب انتخاب چهره اش ب دلم ننشست وبعدا ...

چهره ش خوبه، بد نیس، منم بدم نیومده... 

ولی در کل اونجوری که بگم خیلی به دلمه و ذوق دارم و جور بشیم باهم، اینا نبوده! 

ابراز میتونه کنه و کرده قبلا م 

بستگي به نياز خودت ودل خودت و روحيت داره 

مثلا من خودم از يه سني تصميم به ازدواج داشتم و اگه كسي پيشنهاد ازدواج ميداد و  ميديدم ادم خوبي است رد نميكردم ، و با كسي كه شرايط و قصد ازدواج نداشت همكلام نميشدم كه وقتم هدر بره و با احساساتم بازي شه، 

مشاور ازدواج هم ميرفتم 

به هر حال كاملا به نظر و عقيده ي خودتون بستگي داره 

تا با كسي اشنا نشي متوجه نميشي ميتوني دوسش داشته باشي و باهاش زندگي مشترك تشكيل بدي يا نه. 

اگر مورد خوبیه بیشتر معاشرت کن سریع تصمیم نگیر.

مورد خوبیه، آدمای خوبی ن خودش و خانواده ش، البته شرایط مالی ش معمولیِ کاملا و خوب نیس زیاد... . یا مثلا یکم ضعیفِ و لوس،کم حرف، اینجور چیزا یکم مشکل داره، وگرنه خوب بودنش، خوب و صاف و ساده س، از این لحاظ نگرانی ندارم خیلی 

اگه كسي رو دوست داري و بهش فك ميكني كه باعث دو دليت است ، خب ردش كن بره ، چون فايده نداره از حرفات ا ...

کسی رو دوس ندارم، کس دیگه م در حد خواستگار هس... . 

با توجه به شرایط م خب به نظرم بدنیس و مناسبه و میخوام قبول کنم این تصمیم از لحاظ منطقیِ 

ولی خب دختر احساسی م هستم که دوس داشتم عشق و علاقه م تجربه کنم و گذاشته بودم برا ازدواج... ،دوس داشتم با به دل نشستن و دل راضی و ذوق باشه، ولی خب همه چی م باهم نمیشه و اینکه همه شرایط اوکی باشه یا طرف همه چیز تموم این امکانش خیلی کمه... 

قطعا یه دلیلی داره که به دلت ننشسته

ی سری ریز رفتارها و اینکه اونی که میخوام و تو ذهنمه نیس،شبیه خودمه تاحدودی ،منم ضعیف م و ی سری اخلاقا خودم که دوس ندارم داره و... ، خب من نمیخواستم طرف مقابل م دیگه اینجور باشه حداقل، شاید م توقع م بالا و بی جاست