2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 27 پست
زیاد باهاشون گرم نگیراگر پدرشوهر ومادرشوهرت عاقل بلشند خودشون میفهمند که اونها از روی بدجنسی حرف میز ...

جاریم سینه اش شیر نداشت شوهرم گفت خانومم به بچه ات شیر بده گفت دهن بچه ام کثیف میشه 

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

توی خانواده ی شوهرم دارند با دروغ هاشون سعی میکنن جایگاهشون بیشتر باشه پدر شوهرم و مادر شوهرم باورشو ...

اصلا اونا با دروغ به جایگاه والایی پیش پدر و مادرشوهرت هم برسن خوب که چی بشه چه نفعی براشون داره؟ خاندان سلطنتی نیستن که بگی اگه عزیزتر بودم ملکه آینده می شدم نهایت همون جاریات مجبورن برا حفظ همون جایگاه پوشالی که ساختن مدام بله چشم گوی اونا باشن یه مدت دیگه خودشون می فهمن چه غلطی کردن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اصلا اونا با دروغ به جایگاه والایی پیش پدر و مادرشوهرت هم برسن خوب که چی بشه چه نفعی براشون داره؟ خا ...

آفرین به طرز فکر و اعتماد به نفس شما گلم کلی خوشم اومدزندگی و لحظه های قشنگش رو به خودمون زهر نکنیم

خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️

عزیزم من شرایطم عین شماست سخت نگیر اگه شوهرت از لحاظ مالی وابستگی به خانواده نداره زیاد ، کلا رفت و امدت رو کم کن که اعصابت آروم باشه اصلا و اصلا همکلام نشو با جاریهات اصلا نه استوری بذار نه استوریهاشون ببین نه زنگ بزن اصلاااااااا نه جواب تلفناشون بده هروقتم جواب دادی فقط زمانی باشه که شوهرت حضور داره و بذار رو اسپیکر که بشنوه شوهرتم و کوتاه باشه هروقتم گلایه کردن عذرخواهی کن بگو ببخشید درگیر کار خونه بودم یا بچه خواب بود رو سایلنت بود گوشیم و ... ، سعی کن بهترین خودت باشی فقط همین اونا رو از حسودی پاره میکنه ، نهایت احترامم بذار به پدرشوهر مادرشوهر بذار تهش این دوتاجاری وقتی بفهمن نمیتونن باهات کاری بکنن با خودشون درگیر میشن شرشون دامن خودشون رو میگیره فقط تو نباید پا بدی بفهمن داری اذیت میشی بعدم برات مهم نباشه والا من هم عزیز پدرشوهر بودم چندین ماه بعد با یه اتفاق کوچیک که اصلا ربطی به من نداشت پدرشوهرم باهام بد شده بود پیش خودم گفتم حالا اون موقع که خوب بود مگه جام طلا آورده بود واسم برا همین خودم رو کمتر اذیت میکنم

اصلا اونا با دروغ به جایگاه والایی پیش پدر و مادرشوهرت هم برسن خوب که چی بشه چه نفعی براشون داره؟ خا ...

نمیدانین‌ من چه شیطان هایی دارم ای کاش نداشته باشین 

یه چیزهایی میگن مغز ادم سوت میکشه

همین شیطان ها طوری با پدز و مادر شوهرم برخورد میکنن نسبت بهم خیلی سرذ میشن پانزده ساله همینکارو میکنن

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

آفرین به طرز فکر و اعتماد به نفس شما گلم کلی خوشم اومدزندگی و لحظه های قشنگش رو به خودمون زهر نکنیم

منم اعتماد بنفس دارم خودمو‌ دست کم نمیگیرم یه جا جاریم اینکار نمیشه من گفتم میشه چرا نشه کردم شد مادرشوهرم ازم تعریف کرد چند روز مادر شوهر و پدز شوهر نمی بینم بخاطر همین تعریف جاریهام جوری نفوذ میکنن توی عمق پدر و مادر شوهر من ادم بده داستان میشم 

یه چیز بگم که جاری بزرگم دختر عمه ی‌ شوهرمه 

قبلا که هنوز نیامده‌ بودم توی خانواده شوهر

به شوهرم گفت من حسودم

بهم گفت مثل خوک شدی رفتم به مادر شوهرم گفتم پشت تلفن گریه میکرد من نکردم قسم ایه و دروغ میخورد چطوری زار میزد من نکردم میگفت من باهاش نبودم با خواهرم بودم خواهرش از ما فاصله داشت اصلا پیش ما نبود جاری هام ابلیس رو درس میدن تا من باردار شذم سریع باردار شد 

اونکی جاری ام باردار شد سریع باردار شد مگه مسابقه هست

این اخرا دوباره باردار شد سقط کرد

میخواست دختر بیاره عزیز بشه 

برای عزیز شدن هر کاری میکنن 

من نمیگم‌ عزیز نباشه به شرطی که دیگران را اذیت نکنه

منم اعتماد بنفس دارم خودمو‌ دست کم نمیگیرم یه جا جاریم اینکار نمیشه من گفتم میشه چرا نشه کردم شد ماد ...

عزیزم من از شما درس گرفتم مگه می‌خوان به شما رتبه بدن ببین گلم در زندگی ما هیچکس جایگاه جدی ندارد فقط خودت با لحظه هات خوش باش کاش بتونم منظورمو برسونم 

من دوتا فرزند گل و یه عروس نازنین و خانم دارم ولی بخدا در این سن در عین حال که از روزهام خوب استفاده میکنم و بقول دوستان مثبت اندیش ،پرانرژی و شادم ،  به من کاملا ثابت شده ،فقط خودت رو دریاب و حیفِ ت بیاد ثانیه ای رو به فکر کردن یا رنجیدن یا مقابله با هر آدم نَیَرز ومغز فندقی که فقط ظاهر زندگی و رقابت براشون مهمه خرج کنی 

البته خوشحالم دختر دانایی هستی ولی خب کم تجربه ای ولی به حرفام گوش کن و تمرین کن حتی این جملات رو در جمعشون خیلی قاطع بصورت نصیحت یا نظر شخصی خودت تکرار و مطرح کن تا غیر مستقیم کاملا بفهمم کمترین اهمیتی به رفتارشون نمی‌دی و ضمن خاص بودن و محترم بودن خیلی خانومانه  راه خودت رو میری🥰❤️

بهم گفت مثل خوک شدی رفتم به مادر شوهرم گفتم پشت تلفن گریه میکرد من نکردم قسم ایه و دروغ میخورد چطوری ...

من توی این سن وقتی به سالهای خیلی قبل که توی جمع خانواده و فامیل شوهر بودم دقیقا مثل شما دختر سختی ندیده حساس و زود رنج بودم کلی شبا با گریه و روزهام رو با کسالت و افسردگی و ناامیدی که چرا اینا اینجوریه و ما اینطور گذروندم و کلی هم صبر کردم تحقیر شدم ترد شدم قصه می‌خوردم و بعدش  بعد از ۱۲ سال کلا حذفشون کردم و کاملا راحت شدم البته من همسرم هم خیلی بی لیاقت بود و دغدغه ی مخالفتش رو نداشتم و حق دخالت بخش ندادمولی شما گلم همچنان در حد متعارف احترام پدر و مادر همسرتون رو داشته باش اصلا هم زیاده روی نکن حتی بهشون بفهمون کمرنگ شدن شما مسببش اون دوتا جاری...هستن البته غیر مستقیم فقط با رفتارشون مثلاً اگر خواستین برید منزل مادرشوهر خیلی نامحسوس طوری هماهنگ بشید که اونا نباشن یا اگر هستن دیر تر برید و کمی زودتر و رسمی و با کلاس پاشید برید منزلتون و خیلی راههای دیگه 

کلا هر کدوم از مادر شوهر و خاندانشون رو در حد لزوم ببینید و احترام کنید نه بیشتر و هدف از زندگی رو برای خودتون مشخص کنید 

عزیزم من از شما درس گرفتم مگه می‌خوان به شما رتبه بدن ببین گلم در زندگی ما هیچکس جایگاه جدی ندارد فق ...

البته خوشحالم دختر دانایی هستی ولی خب کم تجربه ای ولی به حرفام گوش کن و تمرین کن حتی این جملات رو در جمعشون خیلی قاطع بصورت نصیحت یا نظر شخصی خودت تکرار و مطرح کن تا غیر مستقیم کاملا بفهمم کمترین اهمیتی به رفتارشون نمی‌دی و ضمن خاص بودن و محترم بودن خیلی خانومانه  راه خودت رو میری🥰❤️

اینجا شو متوجه‌ نشدم

البته خوشحالم دختر دانایی هستی ولی خب کم تجربه ای ولی به حرفام گوش کن و تمرین کن حتی این جملات رو در ...

با توجه به سنتون تجربه تون کمه ولی دختر دانایی هستین گاهی لازمه در جمع خانواده همسرتون مثلاً بگید من همیشه سعی میکنم حد خودم رو بدونم ، یا خیلی صمیمی ولی قاطع بگید ،به نظر من زندگی خیلی با ارزشه و این روزها روزای عمرمون پس باید بهترین حض رو ازش ببریم و حس خوب داشته باشیم و هرگز ثانیه ای رو برای هیچ و پوچ هدر ندیم ، و یا بگید من که کلا ذهنیتم این هست که هر کسی اگر برای زندگیش هدف مشخص و شایسته ای داشته باشه یه سری بایدها و نبایدهای خاص خودش رو داره ، یا مثلاً وقتی جاریا دارن غیبت کسی رو میکنن یا از کسی عصبانی هستن ، شما از درِ نصیحت و دلسوزی بیاید و بگید به نظر من عزیزم حیف خودت بدون که بخوای بخاطر آدمای نَیَرز حال خودتو بد کنی ،من که همیشه نظرم اینه از حرف و رفتار هر کسی خودمو ناراحت نمی کنم ضمن اینکه احترام اطرافیانم رو دارم ولی نگاه به شعور و شخصیت طرفم میکنم تو هم مثل من باش گلم 

باره ها این جملات رو در جمعشون تکرار کن بزار بدونن اگر جوابشون رو نمیدی لایقشون نمیدونی 

ببخش طولانی شد🥰🌹❤️

با توجه به سنتون تجربه تون کمه ولی دختر دانایی هستین گاهی لازمه در جمع خانواده همسرتون مثلاً بگید من ...

ممنونم عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز