2777
2789
عنوان

جاری

387 بازدید | 27 پست

من دو تا جاری دارم سعی دارند پیش مادر شوهرم و پدر شوهرم منو بد کنن 

هر دوشون بخاطر منفعتشون دروغ میگن دورو هستن

من اصلا اینطور ادم نیستم دروغ و دورو بودن توی ذاتم نیست

هر دوشون پشت سر دیگران غیبت میکنن 

نمیشه کات کرد چکار کنم

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

تنهانیستی کل ایران این مشکل رو دارن 

کاری نمیشه کرد توکارخودتوبکن خسته میشن

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زیاد باهاشون گرم نگیر

اگر پدرشوهر ومادرشوهرت عاقل بلشند خودشون میفهمند که اونها از روی بدجنسی حرف میزنند.شما لازم نیست تلاش کنی که بهشون ثابت کنی.

شما پاکی وطلایی که پاکه چه منتش به خاکه.کار خودت را بکن .تا بالاخره اونها هم از رو برن .

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

تو خووب بمون عزیزم، اونی که باید بفهمه میفهمه ذات تو چجوریه. اصلا آدم حسابشون نکن اعصابتو که از سر راه نیاوردی. آدمای بی‌ارزش همه‌جا پیدا میشه

دوست عزیزی که نظرت مخالف نظر منه، لطفا ریپلای نزن ممنون😙

خب حالابگو خودت چطورهستی باهاشون چه رفتاری داری 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

کاری نداشته باش. مگ خانواده شوهرمیخوان برات زندگی تهیه کنن میترسی منصرف بشن؟پیش خدا عریز باسی تمومه. ...

عزیزم دو تا جاری دارم شیطان هم درس میدن 

مادر شوهرم و پدر شوهرم رابطه ی خوب دارم

الان کاری کردن باهام بد شدن نسبت بهم سرد شدن

هر دو جاریم موقعی نامزد بودیم خونه ی پدر شوهرم پلاس بودن در صورتیکه خونه و زندگی داشتن میخواستن ببین چی میخرن برام چی میخورم 

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

خب حالابگو خودت چطورهستی باهاشون چه رفتاری داری

اصلا خودمو نمیگیرم 

عزیزم مطمئنم باش زمان همه چی رو ثابت می‌کنه و کسی که دروغ میگه شناخته میشه نه تنها برای خانواده شوهرت بلکه اطرافیان به هر دو جاریتون میگن که دروغگو هستن شما راه درست خودتون رو برید و کلا به رفتارشون بی تفاوت باشید واونا می‌خوان شمارو ناراحت کنن ولی شما سعی کنید شاد و بی تفاوت باشید تا به هدفشون نرسند و عملا خسته شون کنید

خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️
حالا جاری منو ندیدی ی کاری کرد منو مقصر جلوه دادمادرشوهره اومد داد و بیداد کرد و منو از خونه انداخت ...

نامزد بودم لاغر بودم یکم چاق شدم بهم گفت مثل خوک شده

اولین بچم بدنیا امد هر کاری کرد مادر شوهرم جشن ختنه سورون نگیره اخه نزدیک عید قربان بود میخواست یک گوسفند اضافه بگیره برای ختنه سورون بچم جاریم گفت رسمه خانواده عروس میگیرن اینقدر اذیتم کرد

واقعا جاری اصلا جایگاهی تو زندگی آدم نداره که حتی بخوای بهش فکر کنی

توی خانواده ی شوهرم دارند با دروغ هاشون سعی میکنن جایگاهشون بیشتر باشه پدر شوهرم و مادر شوهرم باورشون میکنن مهر تایید میزنن

عزیزم مطمئنم باش زمان همه چی رو ثابت می‌کنه و کسی که دروغ میگه شناخته میشه نه تنها برای خانواده شوهر ...

ان شالله دستشون رو بشه

زیاد باهاشون گرم نگیراگر پدرشوهر ومادرشوهرت عاقل بلشند خودشون میفهمند که اونها از روی بدجنسی حرف میز ...

ای کاش پدر شوهرم و مادر شوهرم بفهمن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز