به رحمانیت خدا ایمان دارم میدونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶
به رحمانیت خدا ایمان دارم میدونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶
عزیزم مطمئنم باش زمان همه چی رو ثابت میکنه و کسی که دروغ میگه شناخته میشه نه تنها برای خانواده شوهرت بلکه اطرافیان به هر دو جاریتون میگن که دروغگو هستن شما راه درست خودتون رو برید و کلا به رفتارشون بی تفاوت باشید واونا میخوان شمارو ناراحت کنن ولی شما سعی کنید شاد و بی تفاوت باشید تا به هدفشون نرسند و عملا خسته شون کنید
خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️
حالا جاری منو ندیدی ی کاری کرد منو مقصر جلوه دادمادرشوهره اومد داد و بیداد کرد و منو از خونه انداخت ...
نامزد بودم لاغر بودم یکم چاق شدم بهم گفت مثل خوک شده
اولین بچم بدنیا امد هر کاری کرد مادر شوهرم جشن ختنه سورون نگیره اخه نزدیک عید قربان بود میخواست یک گوسفند اضافه بگیره برای ختنه سورون بچم جاریم گفت رسمه خانواده عروس میگیرن اینقدر اذیتم کرد
یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده