2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش میکنی؟ ورزش کن همراه ورزش چیزهای مقوی بخور شیرخشک و تخم مرغ و شکلات.

نه راستش به ورزش علاقه ای ندارم و میترسم لاغر تر بشم چون اصلا اشتها ندارم

شیرخشک بزرگسالان نیدو امتحان کردم ولی تاثیری نداشت

توی ۶ ماه از ۴۸ شدم ۶۵ کیلو   

۵ ساله.   اصلا برنگشت وزنم .  فقط پرخوری کردم.  اما پودرجوانه گندم و سویق کامل رو هرروز خوردم. هرروووز.   روزی سه بار.    

همچنین بیشتر روزها به عنوان میان وعده پوره سیب زمینی  خوردم. 

هرروز  سه لیوان شیر خوردم .  میوه زیاد خوردم.     تخم مرغ آبپز هرروز صبحونه. 

فرنی.    خوردن خرما بعداز غذا. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
نه راستش به ورزش علاقه ای ندارم و میترسم لاغر تر بشم چون اصلا اشتها ندارمشیرخشک بزرگسالان نیدو امتحا ...

حالتو میفهمم. تو استعداد چاقی نداری من استعداد لاغری. هرکدوم هم یه دردیه واسه خودش. ولی شما که لاغرید خیلی بهتره انقدر خجالت نمیکشید از چربی های اضافه و هزار تا درد و مرض و پادرد

حالتو میفهمم. تو استعداد چاقی نداری من استعداد لاغری. هرکدوم هم یه دردیه واسه خودش. ولی شما که لاغری ...

واقعا دیگه خسته شدم هر کی میبینتم میگه چقد لاغری اعتماد به نفسم اومده پایین

من مشکلم اینه اشتها هم ندارم اصلا نمیتونم زیاد غذا بخورم

همش تلقینه.  معده خاصیت گشاد شدن داره.  ینی هرچی بیشتر بخوری جا باز میکنه.  باید تحمل کرد باید تهوع گرفت  تا کم کم جا باز کنه.  همش اراده س.

ضمنا شربت اشتها آور باریج اسانس بخر.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...