2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 61 پست
توی ۶ ماه از ۴۸ شدم ۶۵ کیلو ۵ ساله. اصلا برنگشت وزنم . فقط پرخوری کردم. اما پودرجوانه گندم و س ...

همین پودر جوانه گندمی که بسته هاش زرده و تو اینستا تبلیغ میکنن؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اینو استفاده کردم جدا از اینکه خیلی بد مزه اس هیچ تاثیری نداره

اگه میخای از عطاری جوانه گندم فله ای بگیر خیلی بهتره

من دو س هفتس شیر خشک ببلاک یک خوردم بعد ینی عجیب صورتم پر شد اشتهام عجیبببب باز شده بود انقد غذا میخ ...

من شیرخشک بزرگسالان نیدو خوردم اون تاثیر نداشت

فکر کنم شیرخشک کودکان بیشتر تاثیر داره

من شیرخشک بزرگسالان نیدو خوردم اون تاثیر نداشتفکر کنم شیرخشک کودکان بیشتر تاثیر داره

اره منم بزرگسال خوردم هیچی نشده اگ نان پیدا کردی ک عالیه اگ نه اپتامیل و ببلاک جفتشونم عالی بودن واسم

من اینو استفاده کردم جدا از اینکه خیلی بد مزه اس هیچ تاثیری ندارهاگه میخای از عطاری جوانه گندم فله ا ...

عه جدی؟ 

خیلی تبلیغ میکنن که!

مرسی عزیزم خوب شد پرسیدم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

توی ۶ ماه از ۴۸ شدم ۶۵ کیلو ۵ ساله. اصلا برنگشت وزنم . فقط پرخوری کردم. اما پودرجوانه گندم و س ...

سیق کامل چیع میتونم از عطاری تهیع اش کنم یا خدم درست کنم؟ جوانه گندمتون چ‌مارکی بود و با چی میخوردین تو شیردهی بخورم اشکال ندارع؟

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

نمیدونم چیو تبلیغ میکنن.  اونایی که گرفتم مارکای مختلف پودر جوانه گندم بود. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
سیق کامل چیع میتونم از عطاری تهیع اش کنم یا خدم درست کنم؟ جوانه گندمتون چ‌مارکی بود و با چی میخوردین ...

سَویق کامل میتونی از عطاریا بگیری   مفیده.  پودر جوانه گندم هم مارکای مختلف. هر مارکی هر عطاری ای داشت

توی دوران شیر دهی رو اطلاعی ندارم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
سَویق کامل میتونی از عطاریا بگیری مفیده. پودر جوانه گندم هم مارکای مختلف. هر مارکی هر عطاری ای دا ...

پودر جوانه گندم و سویق و چ موقع عایی بخورم برای چاقی و با چی بخورم؟

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
پودر جوانه گندم و سویق و چ موقع عایی بخورم برای چاقی و با چی بخورم؟

پودر جوانه گندم رو یا روی برنجت بریز یا ده دقیقه بعداز غذا یک قاشق  بریز توی ماست یا دوغت بخور. 

سویق رو هم روزی چن قاشق یا خالی بخور یا توی شیر بریز. 

من خودم خالی میخوردم. ی ذره ی ذره با قاشق میذاشتم دهنم.