ah_hadis مدیر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 26 عنوان چاقی | مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 61 پست سلام دوستان برای چاق شدن چه راهی پیشنهاد میکنید؟؟به جز قرص و پودر چاقی چون قبلا استفاده کردم چاق شدم اما وقتی قطع کردم برگشتم به حالت قبل 1403/04/27 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogoli_joon عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4838 توی ۶ ماه از ۴۸ شدم ۶۵ کیلو ۵ ساله. اصلا برنگشت وزنم . فقط پرخوری کردم. اما پودرجوانه گندم و س ... همین پودر جوانه گندمی که بسته هاش زرده و تو اینستا تبلیغ میکنن؟ در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
sogoli_joon عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4838 من مشکلم اینه اشتها هم ندارم اصلا نمیتونم زیاد غذا بخورم وای مثل منی 🤦🏻♀️ در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
ah_hadis مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 26 همین پودر جوانه گندمی که بسته هاش زرده و تو اینستا تبلیغ میکنن؟ من اینو استفاده کردم جدا از اینکه خیلی بد مزه اس هیچ تاثیری ندارهاگه میخای از عطاری جوانه گندم فله ای بگیر خیلی بهتره
isanay عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 87 من دو س هفتس شیر خشک ببلاک یک خوردم بعد ینی عجیب صورتم پر شد اشتهام عجیبببب باز شده بود انقد غذا میخوردم ک نگو تازه تموم شده
ah_hadis مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 26 من دو س هفتس شیر خشک ببلاک یک خوردم بعد ینی عجیب صورتم پر شد اشتهام عجیبببب باز شده بود انقد غذا میخ ... من شیرخشک بزرگسالان نیدو خوردم اون تاثیر نداشتفکر کنم شیرخشک کودکان بیشتر تاثیر داره
isanay عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 87 من شیرخشک بزرگسالان نیدو خوردم اون تاثیر نداشتفکر کنم شیرخشک کودکان بیشتر تاثیر داره اره منم بزرگسال خوردم هیچی نشده اگ نان پیدا کردی ک عالیه اگ نه اپتامیل و ببلاک جفتشونم عالی بودن واسم
ah_hadis مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 26 اره منم بزرگسال خوردم هیچی نشده اگ نان پیدا کردی ک عالیه اگ نه اپتامیل و ببلاک جفتشونم عالی بودن واس ... امتحان میکنمم
sogoli_joon عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4838 من اینو استفاده کردم جدا از اینکه خیلی بد مزه اس هیچ تاثیری ندارهاگه میخای از عطاری جوانه گندم فله ا ... عه جدی؟ خیلی تبلیغ میکنن که!مرسی عزیزم خوب شد پرسیدم در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
ah_hadis مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 26 عه جدی؟ خیلی تبلیغ میکنن که!مرسی عزیزم خوب شد پرسیدم اره عزیزم من یه بسته اشو کامل خوردم جواب نداد بقیشو انداختم دور
مرادیi عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3912 توی ۶ ماه از ۴۸ شدم ۶۵ کیلو ۵ ساله. اصلا برنگشت وزنم . فقط پرخوری کردم. اما پودرجوانه گندم و س ... سیق کامل چیع میتونم از عطاری تهیع اش کنم یا خدم درست کنم؟ جوانه گندمتون چمارکی بود و با چی میخوردین تو شیردهی بخورم اشکال ندارع؟ مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
مرادیi عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3912 امتحان میکنمم من نان خوردم چون خیلی راجبش شنیده بودم تا دو هفته خوردم ی ذرع ام پف نکردم بدتر باخوردنش حالت تهوع گرفتم مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6548 همین پودر جوانه گندمی که بسته هاش زرده و تو اینستا تبلیغ میکنن؟ نمیدونم چیو تبلیغ میکنن. اونایی که گرفتم مارکای مختلف پودر جوانه گندم بود. در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6548 سیق کامل چیع میتونم از عطاری تهیع اش کنم یا خدم درست کنم؟ جوانه گندمتون چمارکی بود و با چی میخوردین ... سَویق کامل میتونی از عطاریا بگیری مفیده. پودر جوانه گندم هم مارکای مختلف. هر مارکی هر عطاری ای داشتتوی دوران شیر دهی رو اطلاعی ندارم در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
مرادیi عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3912 سَویق کامل میتونی از عطاریا بگیری مفیده. پودر جوانه گندم هم مارکای مختلف. هر مارکی هر عطاری ای دا ... پودر جوانه گندم و سویق و چ موقع عایی بخورم برای چاقی و با چی بخورم؟ مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6548 پودر جوانه گندم و سویق و چ موقع عایی بخورم برای چاقی و با چی بخورم؟ پودر جوانه گندم رو یا روی برنجت بریز یا ده دقیقه بعداز غذا یک قاشق بریز توی ماست یا دوغت بخور. سویق رو هم روزی چن قاشق یا خالی بخور یا توی شیر بریز. من خودم خالی میخوردم. ی ذره ی ذره با قاشق میذاشتم دهنم. در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...