2777
2789
عنوان

پس انداز خانومه خانه دار

12287 بازدید | 152 پست

سسسسسسسسسسسلام سسسسسلام

دوستان لطفا اگر راهکار یا تجربه ای برای پس انداز کردن دارید ممنون میشم بگید مخصوصا خانومای خانه دار چجوری پس انداز میکنید؟؟

کلا کارت دست خودمه هر کار بکنم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرعه خونگی . پول ک شوهرم میده خیلی کم خرج میکنم جم میکنم . طلای کوچیک یا پارسیان میگیرم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مثلا کارت یارانه دست منهیا به صورت هفته ای که خرید خونه میکنم، هر چی میمونه پس انداز میکنمدر نهایت ی ...

چقدر عالی خیلی خوبه والا انقدر قسطا زیادن که من ماهانه ۵۰۰تومن بیشت دستم نمیاد معمولا

چقدر عالی خیلی خوبه والا انقدر قسطا زیادن که من ماهانه ۵۰۰تومن بیشت دستم نمیاد معمولا

خب قسط و بدهی همیشه هست ولی توافق کردیم که کارت یارانه دستم باشه و یه کارت همسرم هم دستم باشه بتونم برای خونه و بچه ها و خودم خرید کنم

البته درآمدها متفاوته و درست نیست مقایسه کنیم

۵۰۰تومن تقریبا عزیزم

سکه سوتی بخر 

یا بعضی طلا فروشی ها برات حساب باز میکنن هرماه مقدار پولی که داری میدی بهت سند میدن که به همون مقدار پیششون طلا داری بعدا که زیاد شد یه تیکه طلا یا سکه ای چیزی بهت میدن 

در کل پول نقد نگه ندار بهترین سرمایه هم طلا هست که رشدش زیاده 

پارسیان ارزش داره ؟بالا هم میره؟چند قیمتش؟

وختی بخری و زد نفروشی هر طلایی ارزش داره ولی اگه امروز بخری فردا بفروشی ضرره میگم حداقل ۹ماه باید از خریدش بگذره تا بفروشی. 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚