مثلا تونی نی سایتم دارم پیام میدم بعدش ارسال میخوام کنم میزنه لطفا وارد حساب کاربری خود بشوید از صفحه چت میام بیرون دوباره باید کاربری بزنم و وارد بشم یااینکه گاهی وقتها کلا از نی نی سایت پرت میشم بیرون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی خوبه طلا خیلی گرون شده من انقدر پول دستم نمیاد ک بخوام طلا بگیرم🥺
با ۳۰۰ تومن یه ۵۰ سوتی گرفتم از جای معتبر بخر
یا طلای شکسته بخر با هر پولی بهت میدن
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
مثلا تونی نی سایتم دارم پیام میدم بعدش ارسال میخوام کنم میزنه لطفا وارد حساب کاربری خود بشوید از صفح ...
احتمال زیاد هک شدی
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
مشکل میدونی چیه رمزرو یادم نمیره که وارد بشم مشکل اینکه الان تونی نی سایت هستم یکدفعه میبینی خود به خود خارج میشم از نی نی سایت و اینکه گاهی وقتها توصفحه پیام دادن دارم پیام ارسال میکنم روی گزینه ارسال که میزنه میزنه لطفا وارد حساب کاربری خود شوید مجبور میشم دوباره وارد بشم گفتم شاید کسی هک کرده اون طرف اینکاررو میکنه خروج میزنه