دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
قرعه خونگی . پول ک شوهرم میده خیلی کم خرج میکنم جم میکنم . طلای کوچیک یا پارسیان میگیرم
میگم نی نی سایت من یکدفعه خود به خود گاهی وقتی خارج میشه بدون اینکه خودم خروج بزنم مال چی هست اینجوری میشه کسی هک کرده اون طرف میزنه خروج رو یا مال خود نی نی سایت هست که اینجوری میشه مال شماهم اینجوری میشه لطفا راهنمایی کنیدممنون
از ویپاد وام گرفتم گذاشتم جایی سود بده هر سه ماه میده این اولین باره امروز میریزه
ماهانه حداقل یه پارسیان ۲۵۰ سوتی میخرم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
میگم نی نی سایت من یکدفعه خود به خود گاهی وقتی خارج میشه بدون اینکه خودم خروج بزنم مال چی هست اینجور ...
نمیدونم عزیزم برام پیش نیومده
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
هیچی خانومایی که پس انداز میکنید همسرتون چقدر بهتون ماهانه میده؟
عزیزم من همسرم تازه تقریبا یک ساله پول منظم میده اول ۳ تومن بعد چند وقت شد ۵ تومن
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
قرعه خونگی خیلی خوبه من میخوام حداقل مبلغش تا ۵۰۰تومن باشه ک پیدا نمیکنم مبلغاشون بالاست معمولا
مال من هفتگی بود هفته ای سیصد تومن آخرشم پونزده ملیون شد. یکساله . هفته ای صدتوننم بود که من سه سهم شدم. پنح مایونشو دادم گوشواره دخترم الانم ده تومنم درومده گوشواره براخودم میخام بخرم
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
میگم نی نی سایت من یکدفعه خود به خود گاهی وقتی خارج میشه بدون اینکه خودم خروج بزنم مال چی هست اینجور ...
موقع ورود علامت مرا به خاطر بسپار رو تیک بزن