2777
2789
عنوان

پس انداز خانومه خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 12295 بازدید | 152 پست

هرماه ی مبلغی رو میگم بزنه به کارتم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

این روزا نمیشه پس انداز کرد .

خرج خانم خانه دار زیاده 

مگه اینکه به خودش نرسه . 

خیلیا دیدم میگن ببینید من تازه لباس خریدم به خودم میرسم . و.....   ولی  :(    

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه پولی دستم بیاد که شوهرم خبر نداشته باشه طلا میخرم و میزارم پیش یه آدم امین و تا حالا کلی جمع ...

خیلی خوبه طلا خیلی گرون شده من انقدر پول دستم نمیاد ک بخوام طلا بگیرم🥺

قرعه خونگی . پول ک شوهرم میده خیلی کم خرج میکنم جم میکنم . طلای کوچیک یا پارسیان میگیرم

میگم نی نی سایت من یکدفعه خود به خود گاهی وقتی خارج میشه بدون اینکه خودم خروج بزنم مال چی هست اینجوری میشه کسی هک کرده اون طرف میزنه خروج رو یا مال خود نی نی سایت هست که اینجوری میشه مال شماهم اینجوری میشه لطفا راهنمایی کنیدممنون

چقدر عالی پس کلی میتوتی پس انداز کنی

اره 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
قرعه خونگی . پول ک شوهرم میده خیلی کم خرج میکنم جم میکنم . طلای کوچیک یا پارسیان میگیرم

قرعه خونگی خیلی خوبه من میخوام حداقل مبلغش تا ۵۰۰تومن باشه ک پیدا نمیکنم مبلغاشون بالاست معمولا

من یه وام خونگی دارم 

از ویپاد وام گرفتم گذاشتم جایی سود بده هر سه ماه میده این اولین باره امروز میریزه 

ماهانه حداقل یه پارسیان ۲۵۰ سوتی میخرم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

میگم نی نی سایت من یکدفعه خود به خود گاهی وقتی خارج میشه بدون اینکه خودم خروج بزنم مال چی هست اینجور ...

نمیدونم عزیزم برام پیش نیومده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

هیچی خانومایی که پس انداز میکنید همسرتون چقدر بهتون ماهانه میده؟

عزیزم من همسرم تازه تقریبا یک ساله پول منظم میده اول ۳ تومن بعد چند وقت شد ۵ تومن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خب قسط و بدهی همیشه هست ولی توافق کردیم که کارت یارانه دستم باشه و یه کارت همسرم هم دستم باشه بتونم ...

اره عزیزم مهم همون درآمد هستش واسه همین سخت میتونم پس انداز کنم

قرعه خونگی خیلی خوبه من میخوام حداقل مبلغش تا ۵۰۰تومن باشه ک پیدا نمیکنم مبلغاشون بالاست معمولا

مال من هفتگی بود هفته ای سیصد تومن آخرشم پونزده ملیون شد. یکساله . هفته ای صدتوننم بود که من سه سهم شدم. پنح مایونشو دادم گوشواره دخترم الانم ده تومنم درومده گوشواره براخودم میخام بخرم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

میگم نی نی سایت من یکدفعه خود به خود گاهی وقتی خارج میشه بدون اینکه خودم خروج بزنم مال چی هست اینجور ...

موقع ورود علامت مرا به خاطر بسپار رو تیک بزن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792