2821
2789
عنوان

بعد11سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 52 پست
ازین قشنگا دوس داری ک دنبال مرد زن دار باشی ؟؟؟اگه شوهرخودت اینکار کنه چی بازم دوس داری ؟؟؟!

ولا اینو بگو کجاش قشنگه 🤣

مگه فیلم هندیه ۱۱سال دنبالش باشه پیدا نکنه

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازین قشنگا دوس داری ک دنبال مرد زن دار باشی ؟؟؟اگه شوهرخودت اینکار کنه چی بازم دوس داری ؟؟؟!

درسته کاراون اقا درست نیست ولی نباید به این اینجوری بگی فکرکنم منظورم بود بعد11سال تصادفی همودیدن جالبه 

درسته کاراون اقا درست نیست ولی نباید به این اینجوری بگی فکرکنم منظورم بود بعد11سال تصادفی همودیدن جا ...

ادم باید حرف دهنش بفهمه یعنی چی منظورم بود..والا هیچجوری همچین رفتاری جالب نیست

نه 11سال دنبالش باشه همون سال بعد دهه اول محرم گشته پیدانکرده رفته سراغ خانمش

دوستت مردها رو خیلی جدی گرفته مردها همزمان با ۱۰۰نفرن ککشون هم نمیگزه حالا تفکر کن طرف چشمش دنبال یکی باشه که سال قبل دیده 

اون مرد فقط کرم درونش فعال شده گفته به به این همون دختره برم سرکار بزارمش و یه مدت باهاش سرگرم بشم 

دخترا تا متاهل نشن و چند سال از زندگیشون نگذره جنس مردها رو نمیشناسن 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
اره تعریف کن

پسر دایی مامانم هر سال تابستون ها کاروان میبره مشهد 

با کاروانش وقتی ۱۴ ۱۵ سالم بود رفتم مشهد 

اونجا یه آقایی هم با این کاروان اومده بود 

هر جا میرفتیم ک بگردیم ایشون مواظب مون بود 

روز آخر با لب خونی میخواست بگه ک عاشقتم 

چون دوستمم پیشمون بود 

من الکی خودمو به نفهمیدن میزدم ک نمیدونم چی میگی 

ولی دوستم بلند میگفت داره میگه عاشقتمممم

و میخندید 

منم گفتم نننن این نیست یه چی دیگه داره میگه 

بعد دقیقا همون روز بدو بدو پسر دایی مامانم اومد 

منو با یه اتوبوس فرستاد ک برگردیم خونه

همون روز قبلش بهم گفت باید یه کاری کنم بیوفتی تو اتوبوس ما باهم برگردیم 

دیگه من با یه اتوبوس دیگه برگشتم

بعد اون سال ک سال ۹۵ ۹۶ بود گذشت

تا چند ماه قبل رفتم سوپری دختره بهم گفت اون سال فلا آقا تو فلان کاروان بود مگه ن 

من گفتم خب 

گفت خواهر اون آقاهه  زنگ زده ازم خواسته ک شماره تو بفرستم براش و اینا

من هنگ کرده بودم😂

بهش گفتم نمیدونم یادم نمیاد آقاهه رو (الکی گفتم)

بهش گفتم شماره مو نمیدی ها😅

هیچ وقت به خانه ی خالی بعد از اثاث کشی برگشته ای؟شبیه دل من است ،برنگرد...🕊
دوستت مردها رو خیلی جدی گرفته مردها همزمان با ۱۰۰نفرن ککشون هم نمیگزه حالا تفکر کن طرف چشمش دنبال یک ...

عزیزم اینجورکه شمامیگی پس خانمش هم گرفته برای سرکارگذاشتن سرگرمی گرفته .اون 11سال پیش علاقه پاک بود اگه نبود شماره میداد یا ایما اشاره میومد 

عزیزم اینجورکه شمامیگی پس خانمش هم گرفته برای سرکارگذاشتن سرگرمی گرفته .اون 11سال پیش علاقه پاک بود ...

اگه وفادار بود خب به خانمش وفا داشت 

یعنی اون دختر با یه نگاه متوجه این همه عشق پاک و غیره شد؟

قربون دخترای وطنم که همیشه سادن و گول نر جماعت میخورن

اخه الهی .گاهی تداعی خاطره هاقشنگه دوست داشتنی

برام عجیب بود ک هنو یادش مونده منو بعد اون ۷ سال😂

هیچ وقت به خانه ی خالی بعد از اثاث کشی برگشته ای؟شبیه دل من است ،برنگرد...🕊