2821
2789
عنوان

بعد11سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 52 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاااید هم خواهرت یا شما ظاهرتون جلب توجه میکرده تو زیبایی یا شیک پوشی یا نمیدونم ی جور خاص بودید فقط ...

نه عزیزم منکه 21ساله ازدواج کردم سنی ازم رفته خواهرمم نه اهل ارایش نه چیزی دیشب هم سرتاپامشکلی تنش بود بدون ارایش بدون ادکلن بدون اینکه یک تارموش بیرون باشه ولی قدبلند خوشگل هست .قدش 170اینطورا شایدم یکم بیشتر ماتو شهرستان زندگی میکنیم تعصب هم زیاده حتی خواهرم لبخند نداشت جلوش رژه میرفت نگاهش نمیکرد اهل جلب توجه خنده هم نیست 

منی ک زخم خوردم میدونم پسرا اگر یکی و بخوان میشن فرهاد کوه کن اگرم ادا باشه فقط قپی میان

عزیزم چون زخم خوردی دلیل نداره به همه چی بدبین باشی منطقی باش وقتی ازیک نفرخوشت امد فردامیری خواستگاری عقدمیکنی نباید ببینی دختره کیه خانوادش کین دختره دخترخوبی هست چون مسئول هیئت بوده نمیتونست بیاد تعقیب تابلو بازی دربیاره 

جلوهیئت یک میدون هست بعدمسجد بعضی هامیرن تومیدون .خانمش اونجابود صداش کرد بیا لقمه بخور واینستاد جوابش بده توراه گفت الان نمیخورم اخری رفت اونارسوند به یکی ازدوستاش گفت یک لقمه برام نگه داربیام بخورم لقمه نذری بود

ازین قشنگا دوس داری ک دنبال مرد زن دار باشی ؟؟؟اگه شوهرخودت اینکار کنه چی بازم دوس داری ؟؟؟!

سلام گلم اگه دوقلو میخای حتما برو دکتر 

منم عاشق دوقلو بودم رفتم دکتر الانم دوقلو دارم😍

سلام گلم اگه دوقلو میخای حتما برو دکتر منم عاشق دوقلو بودم رفتم دکتر الانم دوقلو دارم😍

عزیزممم خداحفظشون کنه 

اره گفتم برای اقدامم حتما برم

ی بار رفتم دارو نوشت بعد پشیمون شدم اقدام نکردم کلا

برای شما دارو چی داد

به من امپول و قرص داد