2821
2789
عنوان

بعد11سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 52 پست
اگه وفادار بود خب به خانمش وفا داشت یعنی اون دختر با یه نگاه متوجه این همه عشق پاک و غیره شد؟قربون د ...

من میگم 11سال پیش عشقش پاک بود اگرنبود همون موقع شماره میداد یاایمااشاره میومد منظورمه 11سال پیش هدفش خیربوده خواهرم گم کرده گشته چون پیداش نکرده رفته زن گرفته همین کی از وفاحرف زد شماچرا اینقد جبهه میگیری ماالان میخوایم چیکارش کنیم بازن بچه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط منم که به ذهنم رسید با هم ارتباط داشتن؟

نه عزیزم هیچ ارتباطی نبوده حتی درحدسلام علیک فقط خواهرم میرفت هیئت اوهم همون هیئت بود همومیدیدن بهانه میکردن می ایستادن همو نگاه میکردن 

اون اقا اگر۱۱سال پیش عشقش پاک میبود حداقل تعقیب میکرد و ادرس خونه و خواستگاری و... 

الان اصلا رقتارش قشنگ نبوده جلوی خانمش 

شما مقصر نیستید.

اون اقا تا مدتها باید تلاش کنه دلی ک امروز از خانمش شکست رو ترمیم کنه.چقدر احمقانه بوده نگاهش خوب ک چی مرد عاقل

🖤مامانم دیگه درد نداری؟؟؟

نه عزیزم هیچ ارتباطی نبوده حتی درحدسلام علیک فقط خواهرم میرفت هیئت اوهم همون هیئت بود همومیدیدن بهان ...

مامانم میگ قدیما خیلیا در همین حد بدون هیچ تلفن و پیام و قراری هماهنگ میشدن باهم فقط با نگاه😍 

دلم خواست ازون عشقا 

ولی الان چی

خب ماهم همینوتعجب کردیم 11سال پیش چطور یادش هست

شاااید هم خواهرت یا شما ظاهرتون جلب توجه میکرده تو زیبایی یا شیک پوشی یا نمیدونم ی جور خاص بودید 

فقط نگاهتون کرده