2777
2789
ظاهرا الان بسته ست ، این لندتک ها همون ربای مدرنه بنظرم ! اگه بتونید از رسالت تسهیلات بگیرید خیلی به ...

مگه نباید اعتبار سنجی بشه؟

تَرک ما کردی ولی با هر که هستی، یار باش             مثل من هرگز نکن با او، کمی دلدار باش                متاهل

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه نباید اعتبار سنجی بشه؟

بله قطعا اعتبار سنجی میخواد بعلاوه مدرک شغلی بانک رسالت !برای کسی که این شرایط رو داره مناسبه . 

کسی هم که مدرک شغلی نداره ، پلتفرم های دیج پی ، ازکی وام ، نسیبا از روی ناچاری ارج دارن نسبت به بقیه مثلا میشه باهاشون سکه خرید که قابلیت نقد شدن داشته باشه . 

در این بین هم قسطا کارت اعتباری میده که مستقیم با کارت خوان نقد میشه و سقف ش بیست تومنه الان همین با لندو بسته هستن ! 

🚶🏻‍♂️I AM
بله قطعا اعتبار سنجی میخواد بعلاوه مدرک شغلی بانک رسالت !برای کسی که این شرایط رو داره مناسبه . کسی ...

خودش ۷ خان رستمه بابا. گور ب گورشون کنن به ولله

تَرک ما کردی ولی با هر که هستی، یار باش             مثل من هرگز نکن با او، کمی دلدار باش                متاهل
خودش ۷ خان رستمه بابا. گور ب گورشون کنن به ولله

این یه طرف ماجرا ، طرف بعدیش سودهای نامتعارفی که بی انصاف ها از هزار جا روش لحاظ میکنن ، از هزینه ی میلیونی زیر ساخت تا گرون تر دادن کالا نسبت به بازار و … 

بانک ها تئوریشون اینه که چرا تسهیلات با این سود بدیم دست دشمن های خونیمون که مردم باشن ، بیایم این شرکت های قارچی رو به وجود بیاریم که با سود بالا راحت تر منفعت کسب کنیم ! 

🚶🏻‍♂️I AM
این یه طرف ماجرا ، طرف بعدیش سودهای نامتعارفی که بی انصاف ها از هزار جا روش لحاظ میکنن ، از هزینه ی ...

یک وام‌گرفتم ۱۸  اسمش حیاب کنی ۲۴ درصد هست. لاکردارا خیلی  بی وجدانن یک مثل من سگ دو بزن مگه چقدر درامدم هست والا خسته شدم

بله قطعا اعتبار سنجی میخواد بعلاوه مدرک شغلی بانک رسالت !برای کسی که این شرایط رو داره مناسبه . کسی ...

سلام وقت بخیر ببخشید مزاحمتون شدم در یکی از نظراتتون گفته بودید کسی که مدرک شغلی نداره میتونه از این پلتفرم های وام استفاده کنه مثلا سکه خرید کنه بعد نقدش کنه من واقعیتش به حدود 40 میلیون پول نیاز دارم الان اگه از از کی طلا یا سکه خریداری کنم بعد طلا فروشی شهرمون اینو ازم می‌خره؟؟ با قیمت نو یا دست دوم؟؟ و چقدر میزاره پایین 

سلام وقت بخیر ببخشید مزاحمتون شدم در یکی از نظراتتون گفته بودید کسی که مدرک شغلی نداره میتونه از این ...

سلام خواهش میکنم ، در خدمتم ، به راحتی تسهیلات میدن ولی خب ضررش زیاده متاسفانه ، اعطاشون بر پایه اعتبار سنجیه ، مثلا دیجی کالا تا سی تومن با سفته الکترونیکی میده و تا پنجاه تومن با چک ، قاعدتا سکه هایی که عرضه میکنن ۵۰۰ تا ۸۰۰ گرون تر از قیمت روز هستن که میفروشن برای تمام منظورمه ! بعد که بدستتون رسید طلا فروش های بی انصاف هم یه تومن زیر قیمت میخرن مگر شانس بیارید قیمت بالا بره !( و حتما هم طرح جدید بگیرید ) 

ازکی هم قوانین شغلی سختی داره و مدرک ندارید باید میانگین حساب بانکی بالایی بهشون ارائه بدید . 

جت وام م هست که فقط چک میخواد و اونم بدتر باید با قیمت بالا گوشی و اینا بیارید بفروشید ! اسنپ پی هم با چک و قیمت بالا ، همشون یه طوری چیدن که فقط مصرف کننده ضرر بده ! 

بهترین راه حل اینه یه گواهی شغلی فرمالیته تهیه کنید از جایی که ثبت شده ، نیازی به ارائه سابقه بیمه برای احراز نیست ( اینم محدودیت ش اینه سال اول مبلغ اعتبارسنجی کمی میده رسالت ) ( با یه نفر که مدرک شغلی داشته باشه که اعتبار سنجی بشه )

بین بد و بدتر  دیجی کالا بخاطر تنوع باز بهتره .. ( همشونم هزینه زیرساخت < پول زور > میخوان مثلا برای سی تومن حدودا ۳ تومن و برای پنجاه تومن حدودا ۶ تومن )

پلتفرم نسیبا هم آسون میده اونم چک میخواد .بلو بانک هم محدودیت زمانی داره حتما باید سه ماه سپرده گذاری بشه ، 

🚶🏻‍♂️I AM
سلام خواهش میکنم ، در خدمتم ، به راحتی تسهیلات میدن ولی خب ضررش زیاده متاسفانه ، اعطاشون بر پایه اعت ...

سلام ببخشید مزاحم شما میشم یه مقدار زیادی گرفتارم اگه میشه یه راهنمایی راجع به تسهیلات بانک رسالت میخواستم به نام مادرم که بازنشسته کشوری هست ولی حقوقش کمه ده تومن اینها میشه می‌تونه وام بگیره از رسالت چند وقته بهش میدن یعنی فوری می‌خوایم خیلی گیر کردیم واینکه کدوم یکی از این وامها بهتره برای ما که عجله داریم خودم دسته چک ندارم ولی میتونم از کسی بخوام بهم بده برادر شوهرم هست حسابشم خوبه ولی مدرك شغلی نداریم متاسفانه 

سلام ببخشید مزاحم شما میشم یه مقدار زیادی گرفتارم اگه میشه یه راهنمایی راجع به تسهیلات بانک رسالت می ...

وام رسالت با فیش حقوقی مادرتون اگه محدودیت سنی نداشته باشه امکانش هست و اینکه از کسی باید امتیاز بخرید اگه وام فوری بخواید در بهترین و بهترین وضعیت ممکن دو هفته حداقل طول میکشه وام بدن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز