2777
2789
عنوان

گیر کردم

84 بازدید | 3 پست

من هیچ سالی اهل این نبودم که محرم برم هیئتی جایی مثل بقیه ی روزا بود فقط عاشورا میرفتیم یه کم نگاه میکردیم و اینا

حالا امسال از روز اول دارم هر شب میرم هیئت بخاطر اینکه نامزدم شدیدا اهلشه مذهبی نیستا ولی هیئتیه

از ساعت ۸ تا ۱،۲ شب منو میبره اونجا موقع شام هم که باید کمک کنم و کلی کار هست اصلا عادت ندارم واسم خیلی سخته

میخواستم دیگه نرم امشب هوا گرمم بود بغل دیگ‌داشتم میپختم‌ گفتم من دیگه نمیام گفت باشه هر جور خودت دوست داری بعد دیدم اونور ۲ تا دختر نیشخند میزنن انگار شنیدن حرفمو خوشحال شدن نمیدونم برم نرم چه گیری کردم بخدا از کارو تایم طولانی سرپا بودن خسته شدم از اونطرف از اون دوتا هم لجم گرفت هرشبم دیدمشون هستن

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

چن شب دیگ مونده؟فک کنم تا تاسوعاعاشورا بیشتر نیس 

یک شب درمیون برو

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد
چن شب دیگ مونده؟فک کنم تا تاسوعاعاشورا بیشتر نیس یک شب درمیون برو

فکر کنم ۶ شب🫠مامانم میگه الان بری دیگه هر سال باید بری حامله باشی بچه داشته باشی هم باید بری بدتر اذیت میشی از همین اول نرو

ولی از یه طرف هم دلم پیش شوهرمه ما هر روز همو میبینیم الان من بگم نمیام اون از سر کار میره خونه بعد میره هیئت دوباره صبح سرکار یعنی نمیتونم ببینمش هم

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم ۶ شب🫠مامانم میگه الان بری دیگه هر سال باید بری حامله باشی بچه داشته باشی هم باید بری بدتر ا ...

اره مادرتون درست میگه، 

ولی خب این باز مال امام حسینه شمابرای ثوابش برو 

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد