2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترا رو بذاری فقط پول بگیرن و هیچ کاری بلدنیستن

بخدا پدرم دراومد از بس قرص خوردم و امپول زدم بعد اصلا نگفت برو یه عکس از لوله هات بگیر فقط دم ب دقیقه میگه این هفته برو مصرف کن ده روز دیه بیا ،بعد پریودی بیا،روز قبل اقدام بیا،بعد اقدام بیا

هرسری هم پول ویزیت،سونو،داروجدید،خونه شده داروخونه تو این سه ماه

یه دکتر دیگه برو ببین میگه چی

قرار شده هفته دیگه برم متخصص زنان و نازایی.چکاب کلی دادم این ماه.آخرین بار هم بهمن و اسفند رفتم سونوگرافی اوناروهم ببرم ببینم نظرش چیه

بخدا پدرم دراومد از بس قرص خوردم و امپول زدم بعد اصلا نگفت برو یه عکس از لوله هات بگیر فقط دم ب دقیق ...

بنظرم شما عکس رنگی بگیر.بعدشم آز اسپرم بده شوهرت.سونو هم برو.بعد اوکی بودی با دارو باردار میشی.خیالت راحته ک سالمی بعدش دیگه دکتر نرو و خودت اقدام کن طبیعی

یه حاج آقایی بش گفتم چرا بچه دار نمیشمخیلی نفسش حقه برگشت گفت چون مشکل دارید برید طب سنتی

کلا جایی ک علم میگه مشکلی نیست پس نیست.ولی طب سنتی هم دوتا بیماری منو درمان کرد اصلا برام مثل معجزه بود،اگ برات استرس آور نیست یه سر بزن ضرری ک نداره.

سلام دوستان من مشکل نازایی داشتم و هیچ دکتری نمیتونست این مشکل رو بر طرف کنه یکی از آشنایانم دکتر پژومند رو بهم معرفی کرد و با مراجعه به ایشون این مشکل برطرف شد و حدود 3 ساله ک دختر دار شدم..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز