سلام بچها پسری که زیاد زنگ نمیزنه و پیامنمیده و دلیلیش اینه سرش شلوغه بنظرتون با کسی دیگ ای همهست؟
دوست پسرم اینجوره و من دیشب موقعه گلایه بابت این رفتارش گریه ام گرفت و بعد ک قط کردیم پیام دادمن نمیخوام اذیتت کنم چیکار کنم کارم اینجوره و گریه میکنی حالم بهممیریزه اگ اذیتی تمامش کنیم
یعنی دوسم نداره؟واقعا الان حالم خیلی بده میخواستم برممشاوره کمکم کن نمیدونم تا چند وقت اینجورم بنظر ...
اگر تمام تاپیکام رو بخونی متوجه میشی داستان چیه
گول سادگیت رو خوردی !
و متاسفانه دوستت نداره!
آدم عاشق این مدلی نیست
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میخونم ولی چجوری فراموش کنم الان جوریم که دلم میخواد بمیرم فقط😭😭😭😭😭😭😭
فراموش هم میکنی
ولی زمان بره و باید افکارت رو مدیرت کنی و به چیزای درست تری فکر کنی
نه این که بشینی غصه بخوری و ..
چون خودت هم سادگی کردی خیلی جاها مطمئن هستم !
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
اره خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنی ضربه خوردم چون هیشکیو ندارم براش بگم مجبورم بیام اینجا دردو ...
بله کاملا درک میکنم چی میگی
و متوجه هستم
فکر کنم کلا ۱۷ سالت باشه ؟
عشق اول تنها از روی احساسات هست و عقل و منطق رو میذاری کنار و عیب های طرف رو نمیبینی
سر همین این مدلی ضربه میخوری
اره😭😭😭فقط کاش زود تمام بشه مرسی بابت وقتی که گذاشتید
زود تموم میشه اگر بدونی چیکار کنی