سلام بچها پسری که زیاد زنگ نمیزنه و پیامنمیده و دلیلیش اینه سرش شلوغه بنظرتون با کسی دیگ ای همهست؟
دوست پسرم اینجوره و من دیشب موقعه گلایه بابت این رفتارش گریه ام گرفت و بعد ک قط کردیم پیام دادمن نمیخوام اذیتت کنم چیکار کنم کارم اینجوره و گریه میکنی حالم بهممیریزه اگ اذیتی تمامش کنیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگه جای شما بودم و پارتنرم به این شکل بهم میگفت خودم میگفتم بهتره مسیر زندگیمون جدا بشه،خوشحالم که همراهم بودی این مدت،اما ترجیح میدم در رابطه ای قرار بگیرم که جدی تر باشه و از دو سمت دارای اهمیت و ارزش باشه
دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
البته نمیدونم بعضیا هم هستن خیلی پیگیر و پیله ن ک هی پیام بده زنگ بزن خوب آدم گرفتارم وقت ندارن دم به دقیقه دم گوشی باشه اگه ازین دخترا نیستی و واقعا دو روز هم بهت پیام نمیده تمامش کن