2777
2789
عنوان

دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 68 پست
اگر تمام تاپیکام رو بخونی متوجه میشی داستان چیهگول سادگیت رو خوردی ! و متاسفانه دوستت نداره! آدم عاش ...

چرا میگی دوستش نداره بله شاید عاشقش نباشه مخصوصا اگر با توجه به سنش یه بار عشق و تجربه کرده باشم اما دلیل بر این نیست دوسشم نداشته باشه 

واقعا پس چرا من گریم گرفت گفت من حالم بهم‌میریزه تووگریه میکنی اذیت نمیخوام بشی اگ اذیت میشی تمام کن ...

نه عزیزم کلا گریه مردا رو به هم میریزه یه هورمونی و توشون کاهش میده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب خودشم میدونه از من بزرگتره از اول ولی گف من برات چیزی کم نمیزارم

بگه ربطی نداره ناخودآگاه انتظاراتتون از رابطه متفاوته تو دنبال فانتزی و وقت گذروندن بیشتری او رابطه اون دنبال یه رابطه عمیق و منطقی 

چرا میگی دوستش نداره بله شاید عاشقش نباشه مخصوصا اگر با توجه به سنش یه بار عشق و تجربه کرده باشم اما ...

شاید عاشقش نباشه؟ 

ولی دلیل نمیشه دوستش نداشته باشه ؟

میشه یکم بیشتر توضیح بدی که چجوری یکی ، یکی رو دوست داره و بهش بگه اگر میخوای دیگه رابطه نداشته باشیم 😂

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

نه عزیزم کلا گریه مردا رو به هم میریزه یه هورمونی و توشون کاهش میده

بمن دیشب میگفت من نمیخوام برم من قول دادم بهت فقط دلم نمیخواد دلت بشکنه یا گریه کنی بخاطر این ک اونجور ک باید نمبتونم زنگت بزنم یا پیامت بدم نمیدونم کاش اذیت نشم فقط

شاید عاشقش نباشه؟ ولی دلیل نمیشه دوستش نداشته باشه ؟میشه یکم بیشتر توضیح بدی که چجوری یکی ، یکی رو د ...

تو دوست داشتن ترس از دست دادن وجود نداره مثل عشق آدما وابستگی تو رابطه ندارن وقتی ببینن اذیت میشه طرف مقابل اصراری به ادامه دادن ندارن چون میخوان طرف خودش بمونه 

من نمیگم حتما دوسش داره میگم دلیلی نداره چون عاشقش نیست بهش علاقه هم نداشته باشه 

تو دوست داشتن ترس از دست دادن وجود نداره مثل عشق آدما وابستگی تو رابطه ندارن وقتی ببینن اذیت میشه طر ...

تو دوست داشتن ترس از دست دادن نیست 

به معنای این هم نیست پیشنهاد قطع رابطه بدی ! 

این دختر داره به این پسر از کم  بودنش اعتراض می‌کنه 

یعنی با زبون بی زبونی شدت عشق و نیازش رو به این آدم میگه 

دختر داره از نبود پسر اذیت میشه 

پس این که پسر بخواد بخاطر دختر حرکتی کنه نباید بگه خوب دیگه اگر میخوای قطع کنیم که اذیت نشی 

خوب پس می‌دونه این دختر اذیت میشه و قلبش میکشنه با این حرف! 

پس پسر اگر دوستش داشته باشه میگه عزیزم کار دارم نمیتونم بیام ولی تلاش میکنم چشم و ....! 

نه این که پیشنهاد تموم شدن بده! 

حرف شما پس اینجا صدق نمیکنه ! 

زمانی صدق می‌کنه ک رابطه یک طرفه باشه ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman