2777
2789
عنوان

دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 68 پست
بنظرم یه مدت بکش کنار ببین برای داشتنت حاضره چیکارکنه؟؟ هر چن روزی یکبار پیام میده دقیقا؟

میدونی بیشتر زنگ‌میزد به جا پیام دادن ولی الان همون زنگ زدنشم‌نیس😭وقتی بهشم میگم میگ بخدا دستم بنده سرم شلوغه و از این حرفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره امروز زنگش نزدم‌خودش ۱ بار زنگ زد ولی من جواب ندادم دیگ نزد

یکم تحمل کن خودتو سرگرم کن هر جور میتونی طاقت بیار ببین چی میشه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
میخوای بدونی میخواد یا نه؟قیدش رو بزن کمرنگ شوببین چقدر پیگیره

اره امروز اصلا دیگ‌ نه زنگ زدم‌نه پیام دادم خودش ۱ بار صب زنگ زد من جواب ندادم‌ولی اونمم دیگ‌زنگ نزده تا الان 

نه منظورم اینه الان که فهمیده دوسش دارم دیگه ولم میکنه میره؟

رفتن یا موندن به خودش بستگی داره. برخی "دوست داشتن" ها فقط وابستگین، نه دوست داشتن.

ضمنا این عقیده که "طرف دوست داشتن دختر رو میبینه و میره" مزخرفه.کسی که از اول دوست داره می مونه، مرد و زن هم نداره.

این آقا اولویت های دیگه ی زندگیش مهم ترن. بیشتر به فکر داشتن زندگی بدون دراما و باثباته و حوصله نداره مدام یکی بهش بچسبه. اگه شما وابستگی نداشتین براش قابل تحمل تر بود.

فکر میکنم شما تا حدودی خسته ش کردین و ایشون شاید از گذروندن وقت با شما لذت ببره، "عشق" رو نسبت به شما احساس نمیکنه. احتمالا احساس گناه کنه ولی نیاز به آرامش و رهایی از عذاب وجدان براش اهمیت بیشتری داره.

sasalele

رفتن یا موندن به خودش بستگی داره. برخی "دوست داشتن" ها فقط وابستگین، نه دوست داشتن.ضمنا این عقیده که ...

عزیزم ینی خودم برم از زندگیش و دیگ خودمو کم رنگ کنم بنظرت ممکنه اون دوسم داشته باشه

اره امروز اصلا دیگ‌ نه زنگ زدم‌نه پیام دادم خودش ۱ بار صب زنگ زد من جواب ندادم‌ولی اونمم دیگ‌زنگ نزد ...

بیخیالش شو 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman