2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اولین ماهه hcgزدم ولی دوماه لتروزول خوردم مرحله بعدی سه تا لتروزوله؟؟؟

ببین گلم امکان داره همین ماه اول نتیجه بگیری امکان داره چند ماه طول بکشه مهم تویی که آرامش اعصاب داشته باشی

دیگه حساب کاربریای ترکیده از دستم در رفته.بیاین و بخاطر خدا کمتر گزارش بزنید کاشف و گزارش دهنده...است
هوف چی بگم ۱۲ ساله منتظرم 😔

ماه اخر ک رفتم داروخانه داروهامو بگیرم همونجا زدم زیر گریه یعنی دست خودم نبودا حرف بقیه مدام تو سرم رژه میرفت

یه خانومه فکر کرد بخاطر هزینه داروهامه 

متصدی داروخانه میشناخت منو انقد که رفته بودم یه لیوان آب اورد گفت نه بابا اعصابش خراب شده

شوهرم بغلم گرفت اونم فکر میکرد بخاطر هزینه داروهاس

گریم بیشتر شد گفتم بخدا ک دیگه از دکتر رفتن خسته شدم

تمام مفصلام درد میکردن رفتم دکتر گفتم ک فلان دارو رو دو سالع دارم مرتب مصرف میکنم.گفت قطعش کن اومدیم خونه اون همه دارو رو شوهرم انداخت تو اشغالی گفت بچه میخوام چکار حال و روزتو ببین خلاصه از امام حسین خواستم هرچه به صلاحمه همون بشه و همون ماه ک داروهامو مصرف نکردم باردار شدم

دیگه حساب کاربریای ترکیده از دستم در رفته.بیاین و بخاطر خدا کمتر گزارش بزنید کاشف و گزارش دهنده...است
ماه اخر ک رفتم داروخانه داروهامو بگیرم همونجا زدم زیر گریه یعنی دست خودم نبودا حرف بقیه مدام تو سرم ...

ای جان دلم 😢😍😭قوربون امام حسین برم خداروشکر عزیزم  تنتون سلامت باشه گلم 😘 من تقریبآ بی حس شدم انگاری اصن مهم نیست ولی اینکه تاابد تنها بمونم برام خیلی دردناکه

ای جان دلم 😢😍😭قوربون امام حسین برم خداروشکر عزیزم تنتون سلامت باشه گلم 😘 من تقریبآ بی حس شدم ان ...

دلم روشن این ماه نتیجه میگیری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز