2777
2789

هر دو متأهل و زخم خورده بودیم، به هم پناه آوردیم، همه کسم شد، بخاطر من آبروش رفت، نمیتونه بین مردم سرشو بلند کنه، ولی کسی از طرف اون منو نمیشناسه 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور 😔
عزیزم من تو رو میشناسم، خیلی ناراحت شدم برات، فک کنم تا الان باهاش کنار اومدی، دختر قوی، من عشقم ممن ...

چرا فحش اخه؟؟

من کنار اومدم

دولی دوشب تاپیشواز مرگ رفتم

صبح نوبت دکتر داشتم گفتن که فشارعصبی واسترس بوده

دوشب نزدیکهای صبح توخواب وبیداری بدنم قفل میشه 

و حس میکنم چیزی روبدنمه وداره جوونمومیگیره نمیتونم نه حرف بزنم نه تکون بخورم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید نتونم دووم بیارم و جدا شم، ولی اون فکر نکنم دیگه بخاد با من باشه، مردا وقتی یه چیزی رو تموم میکنن، دیگه تموم شده باید دونست، چون راحت منو از خودش روند ،گفت اگه دوسم داری فراموشم کن

چرا فحش اخه؟؟من کنار اومدمدولی دوشب تاپیشواز مرگ رفتمصبح نوبت دکتر داشتم گفتن که فشارعصبی واسترس بود ...

عزیز دلم، خیلی سخته، اینجایی که من هستم حرف طلاق خیلی وحشت ناکه، بخاطر بچه هام و پدر و مادرم دارم ادامه میدم، انگار دارم جون میدم تو این زندگی، شاید بچه هام بزرگتر شدن درست بشه، اگه نشد، نمیخام دوران پیریم رو با اون بگذرونم، تنها با بچه هام ادامه میدم

عزیز دلم، خیلی سخته، اینجایی که من هستم حرف طلاق خیلی وحشت ناکه، بخاطر بچه هام و پدر و مادرم دارم اد ...

خب اگر اینطور جدا شو چرا انقدر عذاب و فحش وناراحتی وسختی زندگی به جووون میخری

جداشو شوهرت وخودت راحت بشید

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

دوستم دیشب نمیومد پیشم معلوم نبود چه بلایی سرم میومد، اومد نصیحتم کرد، گفت به خودت یه فرصت بده، زندگیت درست بشه، قرص افسردگی رو از دیشب شروع کردم، تا یه ماه فک کنم حالم افتضاح باشه 

طلاق بگیرم، پشتوانه ندارم، بیشتر مشکلم با شوهرم اینه که هیچ وقت دوسش نداشتم، من اعتقاد به عشق دارم، ولی سنتی با هم ازدواج کردیم، فک کردم تو زندگی پیش میاد، بعدش گفتم بچه دار بشم حل میشه مشکلم، بعدش گفتم این دختر شد، پسردار بشم حله، ولی تا الان همینجوری بی‌تفاوتم نسبت به شوهرم، اونم خیلی اذیتم کرده تا الان که بی تأثیر نیست، اما یه ساله که بهتر شده، به گفته دوستم سعی دارم یه مدت منم تلاش کنم، خودمو بسپرم به خدا، بی سرو صدا به زندگیم ادامه بدم و عشق رو درونم خفه کنم

نتونستم تحمل کنم، دیروز بهش پیام دادم، بهم گفت خودم دارم عذاب میکشم، تو اینجوری نکن با خودت، ولی هیچ نگرانی تو پیاماش نبود، تراست باهاش حرف بزنم، فقط چندتا پیام جواب داد، بهش گفتم به خدا قسم نمیخام حتی تو ختمم هم بیای، امیدوارم یه روز بخاطر رفتاری که باهام داشتی ،ناراحت نشی، خدافظ برای همیشه

راستش حالم از صبح خوبه، داشتم میرفتم سر کار به جای اینکه آهنگ گوش کنم و به یاد اون باشم، کلی به خودم فوش دادم، که چقد احمقم، چقد گناهکارم، اشتباه پشت اشتباه، باید جبران کنم

تا ببینیم چی میشه و چی پیش میاد، ولی فقط از خدا میخام دیگه سرراهم فرارش نده، دیگه اتفاقی هم نبینمش، چون نمی‌دونم چیکار باید بکنم، شاید جلو همه زدم زیر گریه 

خدارو شکر امروز بهش پیام ندادم، ولی خیلی سخت گذشت برام، تا الان حالم بد بود، از صبح هزار بار پروفایلش که عکس خودشه رو چک کردم، تو ماشین رفتنی و برگشتنی از سر کار هی باهاش حرف میزدم، هم به خودم هم به اون فوش میدادم، الان با دوستم چت کردم، حالمو پرسید، دستش درد نکنه، الان بهترم