2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 60 پست
ببخشید بعدش رفت بالا یا کند پیش رفت

همون ی بار تست دادم و بس

بعدش صبر کردم تا ساک و بعدش قلبش تشکیل بشه. ان شالله ک چیزی نمیشه

خودتو بزن ب بیخیالی و بس

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم صدوده بود مثل شما کند کند میرفت بالا الان ماه شیش هستم جنسیت هم پسر نگران نباش

بتا پایین اکثرا پسر

برا من ۱۶۸ بود و پسر

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ارههه تازه اکثرا هم اولش جفت پایینه راستی خدا پسرت حفظ کنه انشالا سالم بیاد بغلت 🙏

ممنون گلم  

همچنین گل پسر تون رو  

خداروشکر عزیزم.ممنونم که جواب دادی.دعا کن برام تروخدا🫂😔♥️

نگران نباش منم مثل تو خیلی استرس داشتم ایشالا که بارداری سالمی رو میگذرونی نی نی هم هر جنسیتی که داره سالم بیاد بغلت فقط استرس نداشته باش چیزهای مقوی بخور تو خورد خوراک اینا رعایت کن الان هم زیاد خودتو خسته نکن فعالیت سنگین نکن رابطه نداشته باش تا بچه جاش محکم بشه بعدا واسه کارهای خونه وقت هست از من به تو دوست عزیز نصیحت 

من ۹ روز بعد تاخیر ۳۰۰۰۰ بود‌.خداکنه دخمل باشه و سالم البته

ان شالله ک اول سلامت بعد اون چیزی ک دلت میخواد بشه  

نگران نباش منم مثل تو خیلی استرس داشتم ایشالا که بارداری سالمی رو میگذرونی نی نی هم هر جنسیتی که دار ...

عزیادی ممنونم ازت.چشم حتما

فقط بهم میگید چی بخورم که تاثیر داشته باشه