2777
2789
عنوان

عدد بتا

545 بازدید | 60 پست

سلام دوستان من ۱۲ ام ماه پیش روز اول پریودم بود دوره هام ۲۵ روزه هست.۶ ام این ماه بتا دادم ۱۰۳ بود سه روزبعد یعنی امروز شد ۲۳۸

چرا انقدر کند پیش میره؟؟؟؟😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴ روز بعد تاخیر ازمایشم ۱۶۸ بود. یعنی زیر ۲۰۰

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

عزیزم بسلامتی بدنیا اومد؟

ن فدات ۲۸ هفته هستم

برا دخترام بتام بالا بود این گفتن پسر بخاطر اون عددت پایین

چه میدونم والا

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ن فدات ۲۸ هفته هستمبرا دخترام بتام بالا بود این گفتن پسر بخاطر اون عددت پایینچه میدونم والا

عزییییزم خداروشکر ان شالله به خوشی وتن سالم بغل بگیریش.

برا منم دعا کن ممنونت میشم🫂♥️