2777
2789
عنوان

عدد بتا

602 بازدید | 60 پست

سلام دوستان من ۱۲ ام ماه پیش روز اول پریودم بود دوره هام ۲۵ روزه هست.۶ ام این ماه بتا دادم ۱۰۳ بود سه روزبعد یعنی امروز شد ۲۳۸

چرا انقدر کند پیش میره؟؟؟؟😔😔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ۴ روز بعد تاخیر ازمایشم ۱۶۸ بود. یعنی زیر ۲۰۰

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

عزیزم بسلامتی بدنیا اومد؟

ن فدات ۲۸ هفته هستم

برا دخترام بتام بالا بود این گفتن پسر بخاطر اون عددت پایین

چه میدونم والا

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

ن فدات ۲۸ هفته هستمبرا دخترام بتام بالا بود این گفتن پسر بخاطر اون عددت پایینچه میدونم والا

عزییییزم خداروشکر ان شالله به خوشی وتن سالم بغل بگیریش.

برا منم دعا کن ممنونت میشم🫂♥️