بعدش صبر کردم تا ساک و بعدش قلبش تشکیل بشه. ان شالله ک چیزی نمیشه
خودتو بزن ب بیخیالی و بس
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای منم صدوده بود مثل شما کند کند میرفت بالا الان ماه شیش هستم جنسیت هم پسر نگران نباش
بتا پایین اکثرا پسر
برا من ۱۶۸ بود و پسر
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
ارههه تازه اکثرا هم اولش جفت پایینه راستی خدا پسرت حفظ کنه انشالا سالم بیاد بغلت 🙏
ممنون گلم
همچنین گل پسر تون رو
خداروشکر عزیزم.ممنونم که جواب دادی.دعا کن برام تروخدا🫂😔♥️
نگران نباش منم مثل تو خیلی استرس داشتم ایشالا که بارداری سالمی رو میگذرونی نی نی هم هر جنسیتی که داره سالم بیاد بغلت فقط استرس نداشته باش چیزهای مقوی بخور تو خورد خوراک اینا رعایت کن الان هم زیاد خودتو خسته نکن فعالیت سنگین نکن رابطه نداشته باش تا بچه جاش محکم بشه بعدا واسه کارهای خونه وقت هست از من به تو دوست عزیز نصیحت
من ۹ روز بعد تاخیر ۳۰۰۰۰ بود.خداکنه دخمل باشه و سالم البته
ان شالله ک اول سلامت بعد اون چیزی ک دلت میخواد بشه