2777
2789
عنوان

طلاق با دو تا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 42 پست
چرا اونم هستاما خودم تجربه طلاق با دوتا بچه رو دارم و لطمه های بچه ها رو دیدم میگمبرگردم عقب زودتر ا ...

بچه هاتون با خودتون بودن؟ من میترسم نتونم بچه ها مو بزرگ کنم تنهایی

عجیبه شوهرتیا این زندگی اصلا واسش مهم نیستیا خیلی لجبازهیا پای زن دیگه در میونه ویا معتاده ویا بیمار ...

کلی باهاش حرف زدم بهش التماس کردم گفتم بریم پیش مشاور گفتم من بد دلت برا بچه هات بسوزه نذار بدونپدر یا مادر بزرگ بشن. کلا بچه هارو هم میگه خودت ببر بزرگ کن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی باهاش حرف زدم بهش التماس کردم گفتم بریم پیش مشاور گفتم من بد دلت برا بچه هات بسوزه نذار بدونپدر ...

نرمال نیست این موضوع و این قدر بیخیالی

بیشتر پیگیر شو وبررسی کن و سر از کارش دربیار بنظرم اگر میخوای تو این زندگی بمونی 🥰❤

نرمال نیست این موضوع و این قدر بیخیالیبیشتر پیگیر شو وبررسی کن و سر از کارش دربیار بنظرم اگر میخوای ...

نمی دونم چشه شوهرم آدمی نیست که دنبال زن باشه میگم اکثرا بیکاره مدام از این شاخه به اون شاخه می پره مثلا چند ماه زبان عربی می خونه چند ماه انگلیسی ما خونمون آب نداشتیم بریم حموم ولی اون از باباش پول گرفت رفت ترکیه یه ماه موند. اکثرا همین جوری بیکار برا خوذش می چرخه بیشترم تو خونه بود

نمی دونم چشه شوهرم آدمی نیست که دنبال زن باشه میگم اکثرا بیکاره مدام از این شاخه به اون شاخه می پره ...

احتمالا اختلال روانشناسی داره و در زمان و مکان حضور نداره 

برو روانشناس و همه ی علائمشو توضیح بده تا تشخیص بدهدعزیزم

منم جدا شدم یک پسر دارم تنها زندگی میکنم واسه همین اینو گفتم هیچ وقت نمیزارم کسی برام تکایف مسخص کنه ...

پسرتون چند سالشه؟ ببخشید در آمدتون چقدره؟ من ماهی13  تومن حقوقمه سخت میشه زندگیم