2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 49 پست
عزیزم استرس نداشته باش من تنبلی دارم ۳ ماه قرض ال دی خوردم هر ماهم ۱ هفته بعد ازقطع قرص پریود بودم ا ...

مرسی از شما 

استرس بابت بارداری بودش که میگن این امکان وجود نداره

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این استرسا منم داشتم😁😂حواست باشه که بعد استرس نکشی اما اینطور که شما گفتی امکان نداره اصلا

روزای سختیه واقعا😅😂

نه دیگه به نامزدم بیشتر از خودم استرس دادم😁

یعنی حتی اگه با قرص هم پریود بشم؟!

بله

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
اینکه خونریزی برای لانه گزینی و اینجور چیزا باشه بخاطر همون سه‌بار بیبی‌چک زدم که منفی بود

دیگه لانه گزینی که آنقدر طولانی نمیشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

عزیزم شما از بیبی‌چک استفاده کردین؟!

بله استفاده کردم دسه با استفاده کردم دوباره دوتا خط افتاد که باردار بودم یه بارم منفی بود

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بله استفاده کردم دسه با استفاده کردم دوباره دوتا خط افتاد که باردار بودم یه بارم منفی بود

انشالله به سلامتی فسقلیتون‌و بغل بگیرن💗

عزیزم اونموقع که منفی شد باردار نبودین!؟

انشالله به سلامتی فسقلیتون‌و بغل بگیرن💗عزیزم اونموقع که منفی شد باردار نبودین!؟

بله باردار نبودم

مرسی عزیزم پس به بیبی چک میشه اعتماد کرد؟!گلم من وقتی پریود شدم بارداری منتفی هستش؟!

نه کاملا منتفی نیست درحالی که دکترا اینو قبول ندارن من یکی دونفر دوروبرم دیدم تو ماه اول بارداریشون پریود شدن