2777
2789
عنوان

بیبی چک

390 بازدید | 49 پست

خانوم‌ها بیبی چک درس نشون میده؟!

من سه بار زدم با فاصله‌های ی هفته منفی نشون داده هر سه بارم 

امکان داره اشتباه باشه؟!

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند روزه عقب انداختی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
عزیزم یعنی مطمئن باشم که منفیه!؟

اگه مدت زیادی از پریودیت گذشته بتا بده جاری من بارداریشو بی بی چک نشون نمیده 

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

با قرص ال‌دی پریود شدم اما چون با قرص پریود شدم میترسم حامله باشم

😐😐😐پریود شدی دیگه چه حاملگی 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
اگه مدت زیادی از پریودیت گذشته بتا بده جاری من بارداریشو بی بی چک نشون نمیده

عزیزم من نامزدم و رابطه بدون دخول با نامزدم داشتیم طوری که لباس تنمون بود 

فقط من دستم کمی به پیشاب خورد و شاید بعداز چند ساعت به واژنم خورد 

از همون روز استرس داشتم

تا اینکه قرص خوردم و پریود شدم 

اما خب میترسم که نکنه باز حامله باشم 

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
عزیزم من نامزدم و رابطه بدون دخول با نامزدم داشتیم طوری که لباس تنمون بود فقط من دستم کمی به پیشاب خ ...

خب اگه پریود شدی نترس دیگه 😂😂😂😂

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز