2777
2789
عنوان

یهویی رفتم صدای وویس شوهرم پلی شد

1049 بازدید | 47 پست

حالم داغونه داغونه

شوهرم چندسال پیش خیانت کرد اونم جنسی و بعدش باز خطاکرد وتامرز طلاق رفتیم و بخاطر پسرم بخشیدم وخود شوهرم افتاده بود ب گوه خوردن

الان خیلی خوب شد ۱۸۰ درجه عوض شد خیلی بهم اهمیت میده محبت میکنه چیزی نیاز دارم میخره

وکلا خیلی تغییر کرد وادم خوبی شد طوریکه مدتها زیر نظر دارمش پاک پاکه ومیدونست خطاکنه میرم

والان تواین فازا نیست همش درگیرزندگیه

خلاصه از اون خیانت جنسی چندسال پیشش شاید ۵ سال پیش بااون خانمه ک ظاهرا قبل ازدواجمونم باهم بودن چندتا ویس داشتم یهو امشب تولپ تاپ بود یهویی رفتم رو اون وویس بزارم پوشه مخفی جلو چشمم نباشه یهو پلی شد اینکه از رابطشون میگفتن اااااخ

حالم داغون شد غم دنیا اومد سراغم داغ دلم تازه شده

چکارکنم چیزی ب شوهرمم بگم؟

اینم بگم برا کنجکاوی زنگ زدم به همون خانمه تاجایی ک میدونستم خطش این خط مخفیه وزمانی ک شوهرش نبود روشنش میکردوخیانت میکرد

زنگ زدم دیدم روشنه جواب داد صدای همون خانمه بود ک هنوزم ظاهرا این خط مخفیشو داره و داره غلط میکنه چقدر حالم داغووونه تروخدا بیایید راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ویسِ تحفه بوده که این همه وقت پاک نکردید؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اصلا نگو ب شوهرت

چرا دوباره گند رو وارد زندگیت کنی!

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچها اینو بگم اگ متوجه نشدین من تو لپ تاپ بودم و میخواستم این وویس هارو مخفی کنم ک مال چندسال پیشن یهو بجای مخفی پلی شدن 

شوهرم نمیدونه هنو دارمشون فک کرده پاک کردم

حالا ویسِ تحفه بوده که این همه وقت پاک نکردید؟

نه گذاشته بودم اگ باز موردی دیدم جداشم وشاید تو دادگاه کمکی بهم کنن این وویس ها

ک کاش پاک میکردم تااینطور داغون نشم دوباره

وقتی میبینی تغییر کرده ۵ سال ازش گذشته الانم ک ب قول خودت بهت اهمیت میده چرا داری نبش قبر میکنی؟ چرا داری دنبال زیر بغل مار میگردی ؟اون زن ارزششو داره ک الکی حال خودتو خراب کنی؟ بچسب ب زندگیت وویسو حذف کن مرور این خاطرات فقط حالتو خراب میکنه، زنگش زدی ک چی بگه چیکار کنه ؟؟

عزیزم زیر نظر گرفتن تو فقط درحد ی گوشیو گشتنه.این مردا هزارتا حیله و فریب میزنن.

ن الان مطمئنم خطایی نمیکنه زیر نظر گرفتن من معمولی نبود از ایرانسل من تماساشو چک میکردم

از کد ملی خودش استعلام گرفتم ک مبادا شماره مخفی داشته باشه ک فقط شمارهای خودش ک داره درومد

و ضبط مکالمه یمدت توگوشیش بود خودشم میدونس من حساس وشکاک شدم تلاش میکنه اعتمادمو جلب کنه یبار سر خرج کردن ۱۰۰ تومن بیشتر شک کردم رفت پرینت کامل از حساب بانکیش گرف یبار منو برد شهر محل کارش ک خیالم راحت شه و کلا هر موردی ک بهش مشکوک شم قشنگ میره ته و توهشو درمیاره ک ثابت کنه چیزی نیست ک منم بش اعتماد کنم دیگه توکل ب خدا  

تنها خداس ک همه چیو میدونه اطلاعات من بندش دراین حده