2777
2789
عنوان

یهویی رفتم صدای وویس شوهرم پلی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 47 پست
چقدر که حرفات آرومم کرد وقشنگ راهنماییم کردی عزیزم ممنونم ازت قطعا انرژیش به زندگیت برمیگردهمیشه بگی ...

فدات من واقعیت هارو گفتم گلم و میدونم اونقدر عاقل و بالغ هستی ک الکی زندگی تو خراب نکنی چون با بیان حرف هاتون من انرژی گرفتم ازحرف هاتون و مطمعنم ک خیلی دوستت داره اونم با تعقیب کردن شوهر خواهرم رفتن ناگهانی ب سر کارش آوردن تمام پول برای خواهرم چون قبلا ک خیانت میکرد پول هاشو اصلا ب خواهرم نمیداد همش میگفت ندارم اما الان شماره کارت دست مردمه پول رو میریزن ب حساب خواهرم مثل شما با خودش رفته بود مخابرات و استعلام گرفته بود و اینکه مهم ترش الان مثل همسر شما واقعا تغییر کرده محبت شو خرج خواهرم میکنه قبلا نمیکرد دعوا و بحث الکی میکرد الان نمیکنه هر کاری خواهرم بگه گوش میکنه اما قبلا این طور نبود حتی قبلا دست کلید داشت الان نداره هر جا ک باشه زنگ میزنه خواهرم ک زودتر بره خونه ک پشت در نمونه 

اسی جان خدا توبه پذیره

بذر شک رو تو دلت از بین ببر، همه مثل هم نیستن

واقعا متاسفم واسه کسایی که انقدر راحت میان اینجا هر حرفی و میزنن و خودشون مدیون یه زندگی میکنن

ینی ادما نمیتونن عوض بشن؟

اگه شوهرت خطا کنه مطمعن باش ماه پشت ابر نمیمونه و تو ک زنشی از رفتاراش میفهمی

پس وقتی انقدر مطمعنی ک عوض شده، پس مطمعن باش خطا نمیکنه و واقعا عوض شده ک این حسو گرفتی

بچسب به زندگیت و بچه و شوهرت و از لحظاتت لذت ببر

با بدبینی روح خودتو آزرده نکن

اگه بهش گیر بدی و اذیتش کنی ممکنه حق الناس بیوفته گردنت اگه اون خطا نکرده باشه و دلسردش کنی

زندگیتو بسپار ب خدا و اهل بیت و مطمعن باش اونا هواتو دارن

انشالله لحظه هاتون پر از نور خدا باشه❤️

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذاشته بودم ک اگ یروز بازم خطا کرد برا دادگاه بدردم بخورن ک کاش تاپیک نمیزدم نظرات منفی یسری اینجا ب ...

یعنی ادمای اینجا رو زندگیت تاثیز داره؟؟

اینجا من دیدم طرف میگه مادر شوهرم اینو گفت میگن طلاق بگیر

میگن با شوهرم بحثم شد میگن طلاق بگیر

عزیزم تو همه زندگیا ناراحتی و بحث هست ولی اینجا میگن تو  اولین مورد طلاق بگیر

ول کن ادمای اینجارو خواهش میکنم 

شوهرت اکه خوب شده چون سرش ب سنگ خورده پس قدر زندگیتو بدون و تلاش کن زندگیت بهتر شه و شوهرت برنگرده ب اون دوران 

امیدوارم ک هیج وقت دیگه اون روزای بد رو تجربه نکنی 

و مطمین باش ب هرچی زیاد فکر کنی انرژیش برمیگرده ب زندگیت حالا متفی باشه یا مثبت کیف زندگیتو ببر و الکی واسه گذشته کام خودتو و شوهر و بچه تو تلخ نکن