2777
2789
عنوان

یهویی رفتم صدای وویس شوهرم پلی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 47 پست
میشه بگی بجز گوشی از چه راه هایی میتونن خیانت بکنن

عزیزم همون گوشیو میشه کاری کرد چند گوشی شه.

فضای مخفی باز میکنن توش بدون اینکه کسی متوجه شه.

گوشی مخفی میخرن...

اصلا همین خانوم میگه خطی به اسمش نیست مگه شوهرش نمیتونه خطی به اسم خانومه بگیره؟ یا محل کارش اینطوره اوتطوره خب اون میتونه جای دیگه ای قرار بزاره!!! در کل اعتماد کردن برای من به همچین مردی سخته... شاید بگم اعتماد دارم ولی خب ته دلم ی چیز دیگس..

غیر ممکن زمان میبره ...
عزیزم همون گوشیو میشه کاری کرد چند گوشی شه.فضای مخفی باز میکنن توش بدون اینکه کسی متوجه شه.گوشی مخفی ...

بله درست میگی چ بسا ک مصمم شدم برا جدایی بااین پست هایی ک اینجا خوندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتن این مطلبتون چ کمکی ب حالم کرد مثلا؟خودم نمیدونستم همچین مطلبیو؟منم سپردم ب خدا بالاخره هرچیم با ...

منن میخواستم به همین نتیجه برسین 

اول اینکه سپردین دست خدا 

دوم اینکه همسر شما دایم در تلاشه خودشو ثابت کنه 

سوم اینکه بعد از این همه چک کردن به چیزی نرسیدین 

پس وقتی امکانش هست براش ولی اتفاقی نیفتاده این دلهره بی مورده

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

خودتو گول نزنمنم ١٣ساله میبخشمش ولی همین چندروز پیش گوه خوریای جدیدشو رو کردم و ب همه گفتم ک چ گوهای ...

سیم کارته بنام شوهرت بوده؟؟چقدربد نمیدونم چی بگم

اینم بگم یمدته با جی پی اس هم چک مبکردم کجا میره ومیاد

عجب حوصله ایی داری اخه همچین مردو زندگی به چه دردی میخوره مگه اکسیژن که ضروری باشه وجودش بندازش سطل آشغال

منن میخواستم به همین نتیجه برسین اول اینکه سپردین دست خدا دوم اینکه همسر شما دایم در تلاشه خودشو ثاب ...

هم شما هم ی خانمی اینجا بود چیزایی گفتید ک فرا زمینی بود چک کردنش مثلا همون خط دیگه ای داشتن بنام کسی دیگه

خب اگ اینطور بود ادم حتی باید ب ادمی ک اوایل ازدواجه وچیززی ازش ندیده باید شک کرد ک نکنه سیم دیگه ای داره بنام یکی دیگه؟

هرچند من چون زخمشو خورده بودم و نسبت ب ادم عادی بیشتر حرف ومطالب بهم روحمم زخم میزنن بیشتر حرفتون تاثیر گذاش و روح و ورانمو بدتربهم ریخت

عجب حوصله ایی داری اخه همچین مردو زندگی به چه دردی میخوره مگه اکسیژن که ضروری باشه وجودش بندازش سطل ...

بخاطر بچم فرصت ب زندگی داده بودم وصبر کرده بودم چون دوری از بچم سخته و بچمم وابسته پدرشه میگم منم دیگه موردی ندیدم اماهمیشه با کوچیکترین چیزی حس بد وشک میاد سراغم مثل جریان همین تاپیک ونظر این دوستان اینجا ک بدتر حالمو بد کرد

سیم کارته بنام شوهرت بوده؟؟چقدربد نمیدونم چی بگم

من بعضی ها ک میگن وجودش چی تاثیری داره بندازش بیرون یا طلاق بگیرم کار ندارم یا بچه ندارن یا بچه محصل هستن اما ب عنوان یک خانم خانه دار ک ۲۰ ساله متاهلم میگم الان ک دیگه چیزی ندیدی و خاطر جمع شودی دیگه لطفا نه خودتو داغون کن نه زندگی تو فشار عصبی و استرس نمیذاره مادر خوبی باشی پس برگرد ب عقب و بخاطر بچه تون فراموش کن حالا ک... خورده الان پشیمونه با یاداوریش فقط خودتو عذاب میدی 

بله درست میگی چ بسا ک مصمم شدم برا جدایی بااین پست هایی ک اینجا خوندم

عزیزم به ذاته اصلا ربطی به اینکه میگی نشونم میده یا هرچی نداره. شما چون خیانت کار نیستی همیشه ی قدم از اون خانوم و اقا عقبی.

غیر ممکن زمان میبره ...
من بعضی ها ک میگن وجودش چی تاثیری داره بندازش بیرون یا طلاق بگیرم کار ندارم یا بچه ندارن یا بچه محصل ...

اره کاملا درست میگی منم همه راههای امتحان کردنش ورفته بودم موردی ندیدم اینجا گفتن شاید سیم کارتی بنام یکی دیگه داره ک این مورد و دیگه من نمیتونم بفهمم و باز حالم از اینی ک بود داغونتر شد بازم ونمیدونم چکارکنم اعتمادکنم ادامه بدم یاتمومش کنم این بگم بچه ۵ ساله دارم ک عشق منه وبخاطر همین بچه فرصت اخرو ب زندگیم دادم و چون پسرمم وابسته پدرشه بعد طلاق مطمئنم پیش پدرش میمونه

ولی از اینم میترسم ک بهم خیانت کنه ومن ندونم....

چرا پاکشون نمیکنی؟؟ـدلیلت واسه داشتنشون چیه؟؟

گذاشته بودم ک اگ یروز بازم خطا کرد برا دادگاه بدردم بخورن ک کاش تاپیک نمیزدم نظرات منفی یسری اینجا بدتر مشکوک ترم کردن وحالمو بد کردن

اره کاملا درست میگی منم همه راههای امتحان کردنش ورفته بودم موردی ندیدم اینجا گفتن شاید سیم کارتی بنا ...

تو واقعا میخوای زندگی تو بخاطر چندتا آدم مجازی خراب کنی آدم هایی ک نمیدونی چندسالشون هست متاهلن یا مجرد بچه ان یا بزرگ همین هایی ک میگن جدا شو یافلان و بسمان اگر شوهرشون اعتماد شون رو جلب میکرد باور کن اگر بچه داشتن یا نداشتن بخاطر بچهاشون و بخاطر خودشون  کوتاه میامدن و تکون نمیخوردن اینارو ولش الکی گند نزن ب زندگی بخصوص بچه ات هر بچه ای حتی اگر کنار پدرشم خوشبخت ترین باشع بازم خلا توی وجودش هست بخاطر جدایی زمانی اون بچه خوشبخت هست ک پدر و مادرش کنار هم شاد ببینه الکی ب دلت بد راه نده بسپار بخدا مطمعن باش خودش مواظب هست شایدم واقعا توبه کرده باشه و این مسیر رو نره مثل شوهر خواهر خودم پس الکی زندگی تو داغون نکن یک چیز دیگه مردی ک بد باشه و زندگی شو دوست نداشته باشه یا شما رو نمیاد هر کار بکنه تا خودش رو ب شما ثابت بکنه پس دوستت داره هم شمارو هم زندگی شو خیلی از مردها دیدم ک حتی وقیح ترم شودن امیداورم بهترین زندگی کنار پسر گل تون و همسرتون داشته باشید

تو واقعا میخوای زندگی تو بخاطر چندتا آدم مجازی خراب کنی آدم هایی ک نمیدونی چندسالشون هست متاهلن یا م ...

چقدر که حرفات آرومم کرد وقشنگ راهنماییم کردی عزیزم ممنونم ازت قطعا انرژیش به زندگیت برمیگرده

میشه بگی شوهر خواهرت چطور بود و الان چطوره و اینکه خواهرتون چطوری ازش مطمئن شد؟؟