2777
2789
نپرسیدم،خوشمم نمیاد بپرسم از جاری ها

ببین یه طلا سبک بگیر یا یه وسیله خونه فشار نیار اصلا به خودت به نظر من آدم پول شام و ورودیشم بده کافیه که فقط پولی که عروس داماد خرج کردن سوخت نشه

شما الان هم باید لباس بگیری هم ارایشگاه بالاخره هزینه ها هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار شرایط اقتصادی رو شما اثر نذاشته،میدونی نیم سکه چند تومنه؟

ول کن بابا، اینا که میگن سکه و نیم سکه یا مجردن نمیدونن دنیا چخبره یا زیادی وضعشون خوبه.

شما فقط به اطرافیان خودت نگاه کن. من چند وقت دیگه عروسی برادرزاده. پسر برادرم. فکر نمیکنم بیشتر از ۵ تومن بتونم بدم، چون واقعا توانمون در همون حده و اطرافیان هم نهایتا همینقدر بدن. هر کسی باید به وضعیت مالی خودش و اطرافش نگاه کنه نه به نظر اینجا

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
ببین یه طلا سبک بگیر یا یه وسیله خونه فشار نیار اصلا به خودت به نظر من آدم پول شام و ورودیشم بده کاف ...

آره بخدا،خرجای دیگه هم هست،سعی میکنم یه چیزی بدم که معقول باشه

ول کن بابا، اینا که میگن سکه و نیم سکه یا مجردن نمیدونن دنیا چخبره یا زیادی وضعشون خوبه.شما فقط به ا ...

عزمزمه اصلا این سوال چقدر هدیه بدم غلطه هر کسی با توجه به رسم خودشون میده

ما کمتر از ربع نمیشه بدیم چون نرخ خانواده ها اینجوریه کمتر بدی زشته یجا میبینی حتی سکه تمام میدن

یجا هم نفری یه تومن میدن یا کمتر .بستگی به شرایط و فرهنگ اون منطقه داره

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

ی سکه پارسیان و ۵ تومن شاباش بسه.

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

😄واقعا بعضی ها عجیبن ربع و نیم بدیم بقیع رو پولدار کنیم همینا باعث گرونین

والله خواهر شوهرم خودش شاغله،زن وشوهر هر دو کار میکنن،اول زندگی وضعشون از الان ما خیلی بهتره،خرج لباسم هست،آرایشگاه...واقعا تعجب میکنم از دست ودلبازی بعضیا،میگم شاید من باید خودمو بیشتر تو خرج بندازم،نکنه کم باشه چیزی که میدم

ول کن بابا، اینا که میگن سکه و نیم سکه یا مجردن نمیدونن دنیا چخبره یا زیادی وضعشون خوبه.شما فقط به ا ...

آخه سر شبی شوهرمم گفت ربع سکه بدیم،در صورتی که خودمون کلی قسط داریم،بخوایم چنین هدیه ای بدیم از کلی مخارجمون باید بزنیم،خواستم بدونم نظر بقیه چیه

والله خواهر شوهرم خودش شاغله،زن وشوهر هر دو کار میکنن،اول زندگی وضعشون از الان ما خیلی بهتره،خرج لبا ...

ببین همیشه میگم خدا لعنت کنه کسی که این خرجا رو تو عروسی مد کرد ارایشگاه لباس ....

در توانت بده من برادرم بخواد عروسی بگیره ۶ تومن بیشتر نمیدم

نمیتونم بچع برادرم هم یه گوشواره خریدم ۶ تومن

خودمو بندازم تو این گرونی و بدبختی تو خرج و هزینه که بقیه به به چه چه کنن صد سال

عزمزمه اصلا این سوال چقدر هدیه بدم غلطه هر کسی با توجه به رسم خودشون میدهما کمتر از ربع نمیشه بدیم چ ...

دقیقا این مثل اون سوال هست که همه میان میپرسن خانوما چقدر از شوهرتون پول تو جیبی میگیرین,

تمام اینها برمیگرده به درآمد همسر و نوع و فرهنگ و زندگی هر خانواده و هر شخصی

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
ببین همیشه میگم خدا لعنت کنه کسی که این خرجا رو تو عروسی مد کرد ارایشگاه لباس ....در توانت بده من بر ...

والله من بچم چند ماه پیش دنیا اومد جاریم وضعشم توپه یه لباس واسش اورد،بدون شلوارش،زیر چهارصدهزارتومن معلوم بود قیمتشه،مردم اینجورین،بعد من با کلی گرفتاری بخوام ربع سکه بدم زور داره

دقیقا این مثل اون سوال هست که همه میان میپرسن خانوما چقدر از شوهرتون پول تو جیبی میگیرین, تمام اینها ...

خب عزیزم پیشنهاد شوهرم بود که ربع سکه بدیم،درصورتی که خودمون کلی قسط وگرفتاری داریم،خواستم بدونم بخوایم کمتر بدیم زشت نباشه