2789
عنوان

فرق گذاشتن

681 بازدید | 56 پست

سلام دوستان، من یک پسر دارم، جاری دوتا دختر داره خواهرشوهرم همش اذیت بچه من میکنه چون پسره، و به اون دوتا، دختر کلی محبت میکنه،، براشون چیز میخره یه بچه من بی محلی میکنه و در نبود ما دعواش میکنه چکار کنم دیگه خسته شدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نذار بره پیششون.ب شوهرت بگو ادبش کنه

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

عزیزم این فرق گذاشتن ها همه جا هست. پدر منم بین پسر من و برادرزاده ام کلی فرق گذاشت از روز اول. فک کن مثلاً عیدی به پسر من مثال ده تومن میداد به پسر اون علاوه بر ده تومن یه اسباب بازی صد تومنی هم میداد. برای اون تولد میگرفتن واسه پسر من اگه خودم تولد نمیگرفتم حتی کادو هم نمیدادن.

تنها راه اینکه ارتباطت رو باهاشون به حداقل برسونی

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

خب هم من هم بچم داریم اذیت میشیم مثلا میره مسافرت برای اونا سوغاتی میاره بعد بهشون میگه به پسرعموتون نگین ک من برا شما سوغاتی آوردم برای اون نیوردم بعد اون دوتا دخترها میان به من میگن، بچم کوچیکه گناه داره براش غصم میشه

بچه ی منو مدام مقایسه میکردن به بقیه نوه هاشون،یعنی تا این حد بهت بگم دخترمن تشنج کرد با امبولانس بردمش بیمارستان،بعد از چهار سال من هنوز امبولانس میبینم همون روز برام تکرار میشه،بعد پدرشوهرم اومد هی میگفت هانا اینو گفت قربونش برم چه دختر عاقلیه،جلوی من و شوهرم که ویران بودیم میگفت....هانا اون یکی نوه اش هست...تا اینکه مشکل بچه ی من مشخص شد،اوتیسم هست بچم،الان که فهمیدن سالم نیست میخوان جبران کنن،شوهرم نمیبره،خودمون تنها میریم و برمیگردیم،شوهرم میگه حرفاشون و مقایسه هاشون یادم نمیره میخوام ،هر چی میگم بگذر،میگه نه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...