2777
2789
عنوان

مادر ظالمیم 🥲🥲

1053 بازدید | 59 پست

امروز از صبح شوهرم خونه نبود گفت شامم نمیام منم خودمو سرگرم خونه تمیز کردن کردم دیگه ناهار سیبزمینی ابپز دادم به دخترم دیگه شامم درست نکردم از ساعت ۸ جاها رو انداختم گفتم بخواب من خستم  الان رفته نون اورده میگه باز کن بده بخورم گشنمه 😭😭

چقدر بی فکرم من چقدر مظلومه این بچه الهی بمیرم 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

وا غذا پختن مگه چقدر سختهبه جای تاپیک زدن پاشو یه چیزی بپز

خیلی خستم به خدا جون ندارم تکون بخورم  نون دادم با حلواشکری خورد

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا چجوری دلت میاد خب 

یعنی اگ اونم نون نمی اورد و می‌گرفت با شکم گرسنه میخابید چجوری میخاستی بفهمی گرسنه مونده 

بعد حال دارید بیاد نی نی سایت حال ندارید واس بچتون غذا درست کنید 

از صبح تا الان فقط یه سیب زمینی آب‌پز!!

😑 
واقعا جای تاسف داره برای شوهر که پسر مردمه بو و برنگ راه میندازین اما بچه خودت باید نون بیاره تا بفه ...

واقعا بی لیاقتم حالم از خودم بد میشه

واقعا چجوری دلت میاد خب یعنی اگ اونم نون نمی اورد و می‌گرفت با شکم گرسنه میخابید چجوری میخاستی بفهمی ...

اصلا گذشت زمان و حس نکردم یهو دیدم شب شده خستم 

ببین گاها پیش میادادم شام سبک بده به شوهر و بچها،ولی خب تو اشتباهت اینه که تو فقط ب خودت بچت این کارو میکنی ولی برا همسرت غذای عالی میمزی،

منظورم اینه که خودت و بچتم لایق بهترین غذایین،وقتی تو خونه پواد اولیه غذارو داری چرا انقد خودتو با کار خونه خسته میکنی که غذا نپزی برا خودتون،تو که انقد کار کردی بدنت نیاز به غذا داره چرا ازش دریغ میکنی،

ماها قدر خودمون رو ندونیم دیگران هم نه تنها قدردان نخاهند بود بلکه بیشتر اسفالت میکنن،

در کل واجب نبود خونه ت از تمیزی برق بزنه و اولویتت خودت باش

ببین گاها پیش میادادم شام سبک بده به شوهر و بچها،ولی خب تو اشتباهت اینه که تو فقط ب خودت بچت این کار ...

نمیدونم چرا دست و دلم به غدا درست کردن نمیره میگم وقتایی که نیست استراحت کنم غذا درست نکنم این برام لذت بخش تره ولی قسمت عذاب آورش اینه دخترمو فراموش کردم  از خودم بدم میاد این روز ها بیشتر از همیشه از خودم متنفرم دلم میخواد فقط بمیرم 

نمیدونم چرا دست و دلم به غدا درست کردن نمیره میگم وقتایی که نیست استراحت کنم غذا درست نکنم این برام ...

کاش استراحت میکری لااقل،تو خودتو با کار خونه خسته کردی،اینش بده،

اینجور وقتا سالاد اولویه اماده یا ناگت بپز برا بچه ت یا لاقل تخم مرغ اب پزی املتی

کاش استراحت میکری لااقل،تو خودتو با کار خونه خسته کردی،اینش بده،اینجور وقتا سالاد اولویه اماده یا نا ...

اصلا حواسم نبود به خدا دخترم عزیزترین ادمیه که دارمش نمیدونم چرا حواسم بهش نبود الان گریم بند نمیاد اینقدر از خودم بدم میاد هیچ مادری مثل من بی توجه نیست تو همه چیز بدترین بودم چرا نمیمیرم 

اصلا حواسم نبود به خدا دخترم عزیزترین ادمیه که دارمش نمیدونم چرا حواسم بهش نبود الان گریم بند نمیاد ...

نه اینطوری هم نگو،

برا همه پیش میاد من خودم پریود بودنی شده به بچها نون عسل بدم بخورن بگیرن بخوابن،

اینکه ب فکر خودت نیستی خوب نیس،

یه مقدار شرایطتم سخته، انگیزه و اترژیت کم شده،سعی کن یا ورزش اینا بکنی روحبه ت بالا بره یا برو دکتر یه قرصی بده دل و دماغ داشته باشی

نه اینطوری هم نگو،برا همه پیش میاد من خودم پریود بودنی شده به بچها نون عسل بدم بخورن بگیرن بخوابن،ای ...

مرسی دوستم برام دعا کن به خاطر بچمم که شده بمیرم 💔