2777
2789
عنوان

مادر ظالمیم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 59 پست
مادرم همیشه و همیشه یه توصیه داره وقتی از خاب پامیشی اول ناهار و غذاتو بزار بعد برو سراغ کارهای دیگت ...

مامانت چقد منه 

من روزايي كه خونم نه صبح غذام امادس 

روزاييم كه سركارم عصرش نهار فردا امادس 

غذا نذارم دستو دلم به هيچ كاري نميره

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
مرسی واقعا با پیامت گریم شدت گرفت انگار بهم یه فرصت جبران داده شده باشه 💓💓

خواهش میکنم عزیزم

تو مامان خوبی هستی همینکه دغدغه دخترت رو داری یعنی خوبی همینکه میخوای جبران کنی یعنی خوبی 

ما مامانا هم آدمیم بعضی وقتا خسته ایم بعضی وقتا یادمون میره مثل همه آدما‌. ولی داریم تلاشمون رو واسه زندگیمون میکنیم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تا حالا بارها درباره اینکه چرا نباید با شوهرت بمونی و باید طلاق بگیری حرف زدم. هنوز هم روی حرفم که باید طلاق بگیری هستم اما میخواستم بگم اگه با حرفام رنجوندمت منو ببخش. حلالم کن😔🙏

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
مرسی دوستم برام دعا کن به خاطر بچمم که شده بمیرم 💔

عزیزم پیش اومده اشکال نداره خودت رو سرزنش نکن ولی به خودت قول بده منبعد بیشتر حواست به دخترت باشه و براش غذاهای مورد علاقش رو درست کن

همیشه توی بچیخچال تن ماهی،گوجه، خیار، پنیر، کنسروای غذایی مختلف مثل لوبیا و... نگه دارین که اگه خسته بودین و بچه گرسنه شد سریع همونو براش گرم کنین بعد باز کنین میل کنه

تازه الان غذاهای نیمه پز منجمد هم‌‌هست توی فروشگاه ها

هم اون سیر میشه و مواذ مغذی می رسه بهش

هم شما خودتونو اینطور سرزنش نمی کنین

من تا حالا بارها درباره اینکه چرا نباید با شوهرت بمونی و باید طلاق بگیری حرف زدم. هنوز هم روی حرفم ک ...

عزیزم من چیزی ازت به دل نگرفتم تو دقیقا مثل خواهرم باهام حرف زدی  ، خواهرمم بارها باهام دعوا کرده همونقدر تلخ 💗

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

عزیزم پیش اومده اشکال نداره خودت رو سرزنش نکن ولی به خودت قول بده منبعد بیشتر حواست به دخترت باشه و ...

ممنون عزیزم حتما از این به بعد همین طور خواهم بود 💗💗

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

همیشه توی بچیخچال تن ماهی،گوجه، خیار، پنیر، کنسروای غذایی مختلف مثل لوبیا و... نگه دارین که اگه خسته ...

من چون خانه دارم همیشه غذا درست میکنم به خاطر همین کنسرو زیاد نمیخریم ولی از این به بعد بیشتر حواسم هست ممنون دوست خوبم💗💗

من چون خانه دارم همیشه غذا درست میکنم به خاطر همین کنسرو زیاد نمیخریم ولی از این به بعد بیشتر حواسم ...

خب چه‌بهتر 

از همون غذاهایی که هر روز می پزین یه مقدار فریز کنین برای مواقع بی حوصلگی 

هر غذایی که فریز بشه حدودا تا یه ماه موندگاری داره

خب چه‌بهتر از همون غذاهایی که هر روز می پزین یه مقدار فریز کنین برای مواقع بی حوصلگی هر غذایی که فری ...

حتما همین کارو میکنم ممنون بابت پیشنهاد قشنگتون 💗

عیبی نداره،ی وقتایی پیش میاد آدم حوصله نداره. واسه منم پیش اومد.اتفاق عجیبی نیست

نمیدونم چرا این روز ها اینقدر حساس شدم دیشب تا جون در بدن داشتم گریه کردم ولی امروز حالم بهتره ، مرسی که با جملات قشنگتون باعث حال بهتر آدما میشید همین که بفهمم من تنها مادری نیستم که در حق بچش کوتاهی کرده کمتر از خودم میاد💗💗

نمیدونم چرا این روز ها اینقدر حساس شدم دیشب تا جون در بدن داشتم گریه کردم ولی امروز حالم بهتره ، مرس ...

کمتر از خودم بدم میاد 

نمیدونم چرا این روز ها اینقدر حساس شدم دیشب تا جون در بدن داشتم گریه کردم ولی امروز حالم بهتره ، مرس ...

نه عزیز جان مطمعن باش تنها نیستی. الکی از این موضوعات روزمره و عادی واسه خودت غول نساز. بچت با ی روز سیب زمینی و نو ن خوردن هیچ اتفاقی واسش نمی‌افته، تازه غذای سالم و سبکی هم هست

فدات😘

و خدایی که در این نزدیکیست...
نه عزیز جان مطمعن باش تنها نیستی. الکی از این موضوعات روزمره و عادی واسه خودت غول نساز. بچت با ی روز ...

💗💗