2777
2789
عنوان

مادر ظالمیم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 59 پست

كاريه كه شده 

پيش مياد 

ولي اول هميشه يه غذا بزار بعد بچسب به كار خونه قطعا خودتم بعد كار گرسنته

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

اشکالی نداره عزیزم.هیچ وقت برای جبران دیرنیست.به خودت قول بده که ناهار وشام بچتو ازاین به بعدهمیشه سروقت حاضرکنی.فرداهم غذای موردعلاقشو درست کن.تونستی ببرش پارک شهربازی نشد توخونه چن ساعتیو بازی کنیدفیلم ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو بگوووو از صب بیدار میشم کلا در حال سرویس دادن ب بچه هام هستم، شب که میخام بخابم با عذاب وجدان می ...

خوش به حال بچه هاتون همچین مادری دارن طفلی دختر من از هیچی شانس نیاورد

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

باشه حالا این دیگه گذشت الانم که از کارت پشیمونی

فردا براش غذای خوشمزه درست کن ببرش بیرون براش یه چیزی بخر جبران بشه

دیگه هم این کارت رو تکرار نکن

وقتایی که مثل امروز انقدر خسته ای از بیرون براش بگیر

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
اشکالی نداره عزیزم.هیچ وقت برای جبران دیرنیست.به خودت قول بده که ناهار وشام بچتو ازاین به بعدهمیشه س ...

من بار ها از این کوتاهی ها در حقش کردم فرداش جبران کردم چه فایده بچم این همه گرسنگی کشید حواسم نبود اینقدر مظلومه بهم نگفته 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

ببین عزیزم تو زندگی همه این مواقع هست پیش میاد بخدا 

من خودم میگرن دارم معدم خرابه شده خیلی وقتا دو وعده تخم مرغ دادم بچه هام بخورن

یا اصلا گفتم برید خودتون نون و پنیر بخورید

هیچ کس تو دنیا و نه تو این سایت دلسوزتر از شما برای بچت نیست

الان برو یه آرامبخش بخور بخاب فردا یه صبحونه و ناهار مشتی درست کن جبران میشه 

خدا میبخشه ولی بنده هاش متاسفانه رحم ندارن نمیدونم این چه وضع کامنت گذاشتن دیگرانه متاسفم

معلمی شغل نیست عشق است

خوش به حال بچه هاتون همچین مادری دارن طفلی دختر من از هیچی شانس نیاورد

اینطوری نگو.شما هم میتونی.قبل از کارهای خونه همیشه برا ناهار وشام برنامه ریزی کن.بعدمشغول کارهای خونه شو.ازاون مهم تر بچه ها احتیاج به فضای شاد وبازی دارن.ازش غافل نشو.چون دیگه هیچ وقت کودکیش برنمیگرده

عیب نداره مامان مهربون❤️فرداعوضش غذایی که دوست داره براش درست کن ببرش پارک

💗💗

من بار ها از این کوتاهی ها در حقش کردم فرداش جبران کردم چه فایده بچم این همه گرسنگی کشید حواسم نبود ...

خوب این کار رو نکن

چرا در حق بچت کوتاهی می کنی؟

این جبران چه فایده ای داره وقتی هی تکرار می کنی کارت رو

جبران مال یک باره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
خوب این کار رو نکنچرا در حق بچت کوتاهی می کنی؟این جبران چه فایده ای داره وقتی هی تکرار می کنی کارت ر ...

عمدی نیست به خدا 

نمیدونم چطور ؟

ببین عزیزم حتما ی آزمایش بده من یه مدت خیلی بیحال و بی رمق بودم دو سه ساعت کار خونه انجام میدادم فقط انگاری کوه جا به جا کردم  آزمایش دادم کم خونی داشتم و ویتامین ب بدنم کم بود از اون موقع ماهی یه آمپول نوروبیون می‌زنم معمولاً روز اول پریودیم 

کپسول اکتی ومن (Acti woman)هم از داروخانه گرفتم روزی یکی میخورم خیلی‌ حالم رو به راهه خدا رو شکر ۲هفته ای یکبارم آمپول ب کمپلکس و ب ۱۲ با هم میزنم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

مادرم همیشه و همیشه یه توصیه داره وقتی از خاب پامیشی اول ناهار و غذاتو بزار بعد برو سراغ کارهای دیگت ...

همیشه ساعت هفت ناهارمو بار میزارم به خدا امروز شوهرم گفت نمیام گفتم یه چیز میخوریم