2777
2789
عنوان

قانون جذب

261 بازدید | 58 پست

من خودم به این چیزا آنچنان معتقد نبودم یه جا دیدم گفتم امتحانش ضرری نداره و امروز چهارمین روز بود که امتحان کردم و جواب داد

اگه خواستین بهتون میگم چجوریه

خواستم خوشحالیمو باهاتون در میون بذارم😭

(اگر به این چیزا باور نداری نظر نده لطفاً تا تفرقه ایجاد نشه🙏🏻)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره خوشحال میشیم از تجربه تون استفاده کنیم

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

بگو دوست جان

عزیزم اسم این قانون ۵۵۵ یا همون ۵ در ۵۵

اینطوریه که یه خواسته رو دقت کنین فقط یکی ۵۵بار در ۵ روز مینویسین و سعی کنین هنگام نوشتن تجسم کنین بهش رسیدین تو یه مکان خلوت جوری که حواستون پرت نشه انجام بدین اینطوری نباشه که با یکی حرف بزنین دوباره بنویسید هم بنویسید هم تجسم کنین و بعدش سعی کنین با خدا حرف بزنین بگین من نوشتم و میدونم میشه و رها میکنم و به بزرگیت و شکی ندارم شبا قبل خواب بنویسین و بخوابین و دیییگه بهش فکر نکنین و معتقد باشین که میشههه

سوالی بود بپرسید جواب میدم

بگو بگو بگو

اینطوریه که یه خواسته رو دقت کنین فقط یکی ۵۵بار در ۵ روز مینویسین و سعی کنین هنگام نوشتن تجسم کنین بهش رسیدین تو یه مکان خلوت جوری که حواستون پرت نشه انجام بدین اینطوری نباشه که با یکی حرف بزنین دوباره بنویسید هم بنویسید هم تجسم کنین و بعدش سعی کنین با خدا حرف بزنین بگین من نوشتم و میدونم میشه و رها میکنم و به بزرگیت و شکی ندارم شبا قبل خواب بنویسین و بخوابین و دیییگه بهش فکر نکنین و معتقد باشین که میشههه

توضیح میدی؟