2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 76 پست

عزیزم اسم این قانون ۵۵۵ یا همون ۵ در ۵۵

اینطوریه که یه خواسته رو دقت کنین فقط یکی ۵۵بار در ۵ روز مینویسین و سعی کنین هنگام نوشتن تجسم کنین بهش رسیدین تو یه مکان خلوت جوری که حواستون پرت نشه انجام بدین اینطوری نباشه که با یکی حرف بزنین دوباره بنویسید هم بنویسید هم تجسم کنین و بعدش سعی کنین با خدا حرف بزنین بگین من نوشتم و میدونم میشه و رها میکنم و به بزرگیت و شکی ندارم شبا قبل خواب بنویسین و بخوابین و دیییگه بهش فکر نکنین و معتقد باشین که میشههه

عزیزم این قانونو استفاده کن

شما میتونین وقتی که مینویسین قشنگ تجسم کنین تو اون خونه هستین یا مثلا اینقدری تو نقشت غرق شو و تصور کن اون خونه رو داری که برو مثلا وسایل کوچیک حتی مثلا یه دستمال مثلا بخر و امیدوار باش که تو خونهی دلخواهت استفادش میکنی

سوالی بود بپرسید جواب میدم

خیلی ممنون عزیزم امتحان میکنم اگه شد تا قیامت مدیونتم

قربونت بشم من به نشد فکر نکن که حتما میشششه

اگه یه درصد دیدی نشد بیا سراغم کلی از این چیزا بلدم و بازم میگم به نشد فکر نکن که میششه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بوده

اینطوریه که یه خواسته رو دقت کنین فقط یکی ۵۵بار در ۵ روز مینویسین و سعی کنین هنگام نوشتن تجسم کنین بهش رسیدین تو یه مکان خلوت جوری که حواستون پرت نشه انجام بدین اینطوری نباشه که با یکی حرف بزنین دوباره بنویسید هم بنویسید هم تجسم کنین و بعدش سعی کنین با خدا حرف بزنین بگین من نوشتم و میدونم میشه و رها میکنم و به بزرگیت و شکی ندارم شبا قبل خواب بنویسین و بخوابین و دیییگه بهش فکر نکنین و معتقد باشین که میشههه

من خودم برای بازگشت یه شخصی انجام دادم و نتیجه گرفتم

قربونت بشم من به نشد فکر نکن که حتما میشششهاگه یه درصد دیدی نشد بیا سراغم کلی از این چیزا بلدم و باز ...

من چند ماه دیگه امتحان مهمی دارم و زیاد نمیتونم درس بخونم ولی تا اونجا که بتونم میخونم

چی کار کنم که قبول شم ؟؟

میشه تو گوشی تایپ کنم یا حتما باید رو کاغذ بنویسم؟

تو یه دفتر بنویسین بهتره این چیزا رو کاغذ بیشتر جواب میده ولی روی گوشی هم جوابه راز اصلیش اینه معتقد باشین و دنبال نشد و اینکه چجوری میشه نباشین

تو یه دفتر بنویسین بهتره این چیزا رو کاغذ بیشتر جواب میده ولی روی گوشی هم جوابه راز اصلیش اینه معتقد ...

راستش من اوایل جوونیم خیییلی اعتقاد داشتم، همیشه لیست آرزوهامو مینوشتم و خیلی هم برای اهدافم تلاش کردم

ولی راستش همیشه بدشانس بودم و ناامید شدم☹️

بعدشم کم کم دلسرد شدم، دیگه نه بهش فکر کردم نه براش تلاش کردم

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

من چند ماه دیگه امتحان مهمی دارم و زیاد نمیتونم درس بخونم ولی تا اونجا که بتونم میخونم چی کار کنم که ...

عشقم پشتکار خودتم باید باشه

ولییی شما میتونی تو اون ۵ روزی که گفتم ۵۵ بار مثلا جوزی بنویسی که انگار قبول شدی اون امتحانو مثلا بگی خدایا شکرت که تو اون امتحان مهم قبول شدم و تجسم کنید که قبول شدی

بگو بی زحمت و لایک کن

فقط باید جوری بنویسین که انگار بهش رسیدین تو زمان حال