2777
2789
عنوان

پسرا

214 بازدید | 26 پست

بعضی پسرا دلشون سنگه 

اصلا دلشون تنگ نمیشه

فقط زبانن وقتی خودت گله میکنی میگن اره دلشون تنگ میشه ولی هیچ وقت پیگیریت نمیشن

متنفرم از پسرا..... 

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆

افرین برشَما   صد افرین بر شُما

دوستان بنده با هر کس مثل خودش رفتار میکنم پس از کل کل با بنده بپرهیزید با تشکر .دلاوران نام آوران دوستان همسایه ها حبس کشیده ها دوستان در قفس دوستان بیرون قفس بنده اسباب کشی کردم به کاربریم اونجا برام مزاحمت ایجاد کنید از حالا به بعد🦦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ، البته بعضیاشون

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

چرا؟

همین جور

دوستان بنده با هر کس مثل خودش رفتار میکنم پس از کل کل با بنده بپرهیزید با تشکر .دلاوران نام آوران دوستان همسایه ها حبس کشیده ها دوستان در قفس دوستان بیرون قفس بنده اسباب کشی کردم به کاربریم اونجا برام مزاحمت ایجاد کنید از حالا به بعد🦦

@ومپایر___اعظم

رویا واقعا ازت انتظار نداشتم

حداقل کاری که میتونستی بکنی این بود که به دوست پسرت بگی تو این مسئله که بین من و اونه دخالت نکنه من میخاستم شما دو تا رو لشتیزبدم که اینجوری گذاشتین تو کاسم کارت واقعا زشت بود

اون دوست پسر تم که برگشت گفت راجب ناموس مرد حرف زدی و فلان اگر جرعت داره واقعا و به خودش مطمئنه که اوندتا حالا همچین کاری نکرده و راجب ناموس یه دختر دیگه حرف نزده به همین حرفش پا فشاری کنه چون من شات دارم که بچه ها گفتن راجب چی و وی حرف میرده تو گروهشون

@ومپایر___اعظم رویا واقعا ازت انتظار نداشتم حداقل کاری که میتونستی بکنی این بود که به دوست پسرت بگی ...

منو کی بی باهم قهر نمیکنیم هیچوقت ناراحتم بشیم خودمون اوکی میشیم 2 ساله چیزی نتونسته بین مارو بهم بزنه از این به بعدم نمیتونه....

بعدشم مگه چیکار کردم ک ازم انتظار نداشتی

امیرم حرف بدی نزده

حرفای گروهشون به خودشون مربوطه راجب هرچی و هرکی بخان حرف بزنن

من‌آسمانِ‌پُر‌از‌اَبرهای‌دلگیرم:)✨               

ولش کن باوا

تو که تهمت تو زدی ولی یادت باشه این دوستت بود که اول شروع کرد

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز