2777
2789
عنوان

میگه بیا خونه مادرشوهر زندگی کن

348 بازدید | 40 پست

دوماه دیگه عروسیمه

همسرم روز اول قول داد خونه جدا رهن کنه

ولی الان میگه خرج عروسی زیاده و ندارم اینا یکم صبر کن بیا خونه مامانم

خونه مادرش بشدت قدیمیه همیشه شلخته 

اصلا نمیتونم

راهکار بدین

میشه اگه امضا منو دیدی برا بچه دار شدنم دعا کنی🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاااا قبول نکن... وقتی پاتو تو اون خونه بزاری و شوهرت خیالش راحت بشه

معلوم نیس کی ازونجا پاشید و به فکر خونه مستقل بیفته

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

اصلا نرو

میتونین عروسی رو دیرتر بگیرین ک خونتون هم جور بشه

یا عروسیتونو کم خرج تر و با کمترین مهمون بگیرین خونه بجاش بگیرین

یا اصلا راهی نیست عروسی نگیر برو خونه خودت

اما ب هیچ وجه خونه مادرشوهر نرو

فارغ ز غوغای جهان

لباس عروس بپوش برو اتلیه عکس بنداز بعدم برو سفر مشهد بابقیه پولش هم خونه بگیره ولی اونجا نرو 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

کاش حق مسکن میگرفتی که اینجوری دم در نیاره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم