2777
2789
عنوان

میگه بیا خونه مادرشوهر زندگی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 40 پست
لباس عروس بپوش برو اتلیه عکس بنداز بعدم برو سفر مشهد بابقیه پولش هم خونه بگیره ولی اونجا نرو

نمیشه خانواده ام نمیزارن

میشه اگه امضا منو دیدی برا بچه دار شدنم دعا کنی🥲

کمترین مهمونه

من از بدقولی بیزارم جات باشم زیرش زد قبول نمسکنم بعدم باید بری ننش ترو خشک کنی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه خانواده ام نمیزارن

پس بسپار خانوادت بگن اول خونه بعد عروسی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
چقدر راحت گول میزنن بگو میام ولی نمیتونم جهیزیه رو تمام و کمال بیارم

گفتم نمیارم تا خونه بگیری حتی یه کاسه

من از بدقولی بیزارم جات باشم زیرش زد قبول نمسکنم بعدم باید بری ننش ترو خشک کنی

مادرش مریضه ولی زن خوبیه 

با خونشون مشکل دارم همین

چقدر راحت گول میزنن بگو میام ولی نمیتونم جهیزیه رو تمام و کمال بیارم

وای اصلا جهازتو نبری خونه مادرش کلا بگو خانوادم گفتن جهاز بعد خونه 

یکم عروسی رو سبکتر بگیرین خونه هم اجاره کنین

پول وام ازدواج داریم برا خونه ولی میگه دستم خالیه الان رهن نمیکنم

مادرش مریضه ولی زن خوبیه با خونشون مشکل دارم همین

دختر داییم تو عقد عاشق مادرشوهرش بود بعد عروسی زیر رو شد باهاش.... الان فقط زجر میکشه

دختر داییم تو عقد عاشق مادرشوهرش بود بعد عروسی زیر رو شد باهاش.... الان فقط زجر میکشه

مادرش کسیو نداره 

بچه هاش هیچکدوم نیستن 

مادرش کسیو نداره بچه هاش هیچکدوم نیستن

تو شرایطو پذیرفتی دنبال راه حل نیستی کلا. بای 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792