2777
2789

samira عزیزم 

سلام دوستان! کسی اینجا لیفت شقیقه انجام داده؟ با نخ یا عمل؟ چند تجربه از افرادی که این کار رو انجام دادن رو براتون می‌گم:

تجربه 1: ناهید،
"من لیفت شقیقه با نخ انجام دادم. خیلی سریع بود و تقریباً بدون درد. بلافاصله بعد از عمل، متوجه شدم که شقیقه‌هام بالا رفته و چشم‌هام کشیده‌تر شده. تورم و کبودی کمی داشتم که بعد از چند روز برطرف شد. نتیجه خیلی طبیعی بود و واقعاً ازش راضی‌ام."

تجربه 2: علی،
"من عمل لیفت شقیقه رو انجام دادم چون افتادگی شدیدی داشتم. بعد از عمل، صورتم خیلی جوان‌تر و شاداب‌تر به نظر می‌رسید. البته دوران بهبودی کمی طولانی‌تر بود و باید چند هفته مراقبت می‌کردم، ولی نتیجه خیلی عالی بود و ارزشش رو داشت."
انتخاب روش:

لیفت با نخ: سریع‌تر و با دوران بهبودی کوتاه‌تر، ولی نتایج ممکنه به اندازه جراحی ماندگار نباشه.
عمل جراحی: ماندگاری بیشتر، ولی دوران بهبودی طولانی‌تر و نیاز به مراقبت‌های بیشتر.

انتخاب پزشک متخصص:
خیلی مهمه که به یه پزشک با تجربه و متخصص مراجعه کنی. این کار می‌تونه به کاهش خطرات و افزایش نتایج مثبت کمک کنه.

نتیجه‌گیری:
هر دو روش لیفت شقیقه با نخ و عمل جراحی می‌تونن نتایج خوبی داشته باشن. انتخاب بهترین روش بستگی به نیازها، بودجه و میزان افتادگی شقیقه‌ها داره. پیشنهاد می‌کنم با یه متخصص پوست و مو مشورت کنی تا بهترین تصمیم رو بگیری.

اگه کسی دیگه‌ای تجربه مشابهی داره یا سوالی داره، خوشحال می‌شیم که به اشتراک بذار

دوستدار شما ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک .