2777
2789

جاریم حدود ۴۰روزه رفته خونه باباش قهر بعد پدرشوهرم رفته سراغش  ماه قبل، داداش جاریم گفته نمیزارم بیاد و ظاهرا یکم حرفشون شده باپدرشوهرم بعد هفته قبل جاریم زنگ زده ب مادرشوهرم گفته زندگیمو دوست دارم و میرم خونم ولی پسرت باید ادم شه حالاپدرشوهرم ب من پیام داد ک برو دنبال جاریت والا من نمیخام دخالت کنم ولی چون پدرشوهرم رو زده موندم چه کنم؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

چرا شما بری؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محترمانه بگو باباجون من جسارت نمیکنم. این خانواده بزرگتر و عاقلتر از من زیاد داره

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

وا شماچراناز بکشی، خاهرشوهر نداری؟، شوهرت به باباش بگه من زنمو نمیفرستم مادرشوهرخاهرشوهر بره

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

قهرش سر چیبوده؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی