جاریم حدود ۴۰روزه رفته خونه باباش قهر بعد پدرشوهرم رفته سراغش ماه قبل، داداش جاریم گفته نمیزارم بیاد و ظاهرا یکم حرفشون شده باپدرشوهرم بعد هفته قبل جاریم زنگ زده ب مادرشوهرم گفته زندگیمو دوست دارم و میرم خونم ولی پسرت باید ادم شه حالاپدرشوهرم ب من پیام داد ک برو دنبال جاریت والا من نمیخام دخالت کنم ولی چون پدرشوهرم رو زده موندم چه کنم؟
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
وا شماچراناز بکشی، خاهرشوهر نداری؟، شوهرت به باباش بگه من زنمو نمیفرستم مادرشوهرخاهرشوهر بره
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
پدر شوهرت و مادرشوهرت باید برن فردا روزی دوباره قهر کردن میگن تو اومدی دنبالش ما نمیخواستیم بزاریم دخترمون بیاد. شما هم مودبانه بهش بگو بزرگترا باید برن