2777
2789

جاریم حدود ۴۰روزه رفته خونه باباش قهر بعد پدرشوهرم رفته سراغش  ماه قبل، داداش جاریم گفته نمیزارم بیاد و ظاهرا یکم حرفشون شده باپدرشوهرم بعد هفته قبل جاریم زنگ زده ب مادرشوهرم گفته زندگیمو دوست دارم و میرم خونم ولی پسرت باید ادم شه حالاپدرشوهرم ب من پیام داد ک برو دنبال جاریت والا من نمیخام دخالت کنم ولی چون پدرشوهرم رو زده موندم چه کنم؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

چرا شما بری؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محترمانه بگو باباجون من جسارت نمیکنم. این خانواده بزرگتر و عاقلتر از من زیاد داره

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

وا شماچراناز بکشی، خاهرشوهر نداری؟، شوهرت به باباش بگه من زنمو نمیفرستم مادرشوهرخاهرشوهر بره

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

قهرش سر چیبوده؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
2790
2778
2791
2779
2792